Hogyan tudnék magamon javítani? Többi lent!
Sziasztok!
7.es vagyok,13 éves és fiú.
Ma volt Kalatin-bál..és van egy lány osztálytársam aki tetszik.
Tavaly is tetszett,csak ugye én anyunak elmondtam,ő meg elmondta a lány legjobb barátnőjének az anyjának..(anyum ezzel nem lejáratni akart,de nem gondolta volna hogy az meg elmondja a lányának..)
Akkor úgy már nem tetszett,mert úgy éreztem hogy úgyse lenne semmi esélyem..
De ugy 7.osztályra össze szedte magát,mármint eddig se volt csúnya de most olyan nagyon szép lett..
na és a lényege az hogy ugye mindenki ''táncolt'' ,és 3-4 szám után jött egy lassú szám..és akkor ugye mindenki iszkolt el ,és kb 8 alkalmam lett volna rá hogy felkérjem de nem..nincs hozzá bárotságom,és ebben az a vicc,hogy a csetva osztály társaim felmernek kérni lányokat de én nem..egyszer összeszedtem minden erőmet és oda akartam menni felkérni..de ugye nagy volt a hangzavar igy nem értette mit mondok,és elment ahhoz a barátnőjéhez akit már említettem..
mit kéne javítanom magamon? (rendes kommentelőket várok,ilyenek kíméljenek meg hogy ''ne legyél ronda '' stb..)
Légyszives,normális kommenteket várok!
Első válaszoló:
Köszönöm,ezen már énis gondolkodtam,de attól félek hogy vissza utasítja,bár bennem lenne az a tudat legalább hogy megpróbáltam:)
1. Ne félj odamenni hozzá és elhívni/felkérni, mert semmit, hangsúlyozom, SEMMIT nem veszítesz vele. Tetszik? Igen. Bármi szégyellnivaló van abban, hogy ezt felvállalod? Nem. Jobbak bármiben is a "csetva osztálytársaid"? Nem. Akkor?
2. Máskor beszélj hangosabban!:)
Nagyon bánom hogy nem kértem fel:\
Remélem hogy ez miatt nem lettem beállítva gyáva nyúlnak..
Azt nem tudom hogy neki is tetszek-e?..mert akkor sokkal előrébb lennénk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!