Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most mivan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mivan?

Figyelt kérdés
A buszon megismertem egy lányt, ez konkrétan úgy nézett ki hogy ülök a buszon mellettem lévő széken a táskám. Felszáll az a bizonyos lány és hiába hogy van hely még ő nem ül le. Gondoltam megkérdezem hogy leülne-e mellém. Így is történt és nagy örömre le is ült. A buszon nem beszélgettünk mert fülesbe volt.Szaftos része ott volt hogy megint rám mosolygott a szerencse és ugyanott szállt le ahol én, mondom most megszólítom! Így is volt és elkezdtünk dumálni. Képzeljétek haza kisértem és önszántából megkérdezte hogy vagyok fent instán. Megmutattam neki bekövettet és megölelt. Mondtam neki majd akkor írok. Tökre ledöbbentem hogy ez ilyen simán ment. Rá is írtam még az nap beszéltünk is, aztán este oktalanul leignorált. Megmutattam már másnak is hogy mit ronthattam el, de senki nem talált semmi olyat az üzeneteim között. Nem aggódok még most mikor írom a kérdèst 38 órája ignorált le. Érdekelne mit mondtok erre. Köszönöm előre is az összes választ.

2021. szept. 24. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Arra a napra épp nem volt udvarlója, aztán amikor megunt, vagy talált mást akkor ignorált.

Nem kell ezt túl gondolni, te se hibáztál, ilyen világ van...

2021. szept. 24. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz még egyszer. Ha azt is leignorálja, akkor majdnem biztosan az van, amit az első mondott.
2021. szept. 24. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Oka van, hogy épp elfogadta a felkínált helyet, amikor máshol is volt szabad hely. Az insta felől is érdeklődött. Ezek szerint bejöttél neki, de nem tudhatjuk, miért hallgat. Várj türelemmel.
2021. szept. 24. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Meggondolta magát, bef.sott vagy csak +1 követőnek akart instán, ezek a valószínűek. Egész nap a telóján lóg, szóval már válaszolt volna.
2021. szept. 24. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Látta az üzit, amit írtál?

Ezer oka lehet. Elfelejtett, nem ért rá (utána meg elfelejtett), stb. Írj rá holnap és tisztázd a helyzetet!:)

2021. szept. 24. 21:05
 6/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Van azóta valami fejlemény?
2021. szept. 25. 13:31
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Nem azóta sincs semmi és már el is engedtem. Alapvetően pozitív ember vagyok, és hiszem hogy ha ilyen a lány jobb is ha nem jött össze.

2021. szept. 28. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
#7 Ha pozitív ember lennél, akkor megpróbálnád, de ehelyett feladtad. Miért nem teszel érte, hogy meglegyen ez a lány?
2021. szept. 28. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
#8 Ha ráírt, és ignorálta, akkor a csajtól egyértelmű üzenetet kapott.
2021. szept. 28. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!