Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Sztori lent.
Sziasztok. 17/L vagyok. Van 1 srác az osztályomban, akivel 2 éve sokat beszélgettem, még én kezdeményeztem nála, találkozgattunk, jól elvoltunk együtt, és szerelmet is vallott nekem, de mivel nem voltam még kész egy kapcsolatra, így visszautasítottam. Mostanában nagyon jóba lettünk ismét, és vonz engem. Viszont idő közben volt egy barátom, akivel 3 hete szakítottam. Elvből pár hónapig biztosan nem fogok "pasizni" vagy ilyesmi, mert nem vagyok még túl rajta. Viszont a sráccal nagyon jól érzem magam, közel állunk egymáshoz, viszont nem fog felém lépni , ez biztos, ugyanis 1. nemrég lett vége az előző kapcsolatomnak, 2. a 2 évvel ezelőtti visszautasítás eltántoríthatta. Megvan köztünk a kémia, viszont van pár bökkenő, pl. hogy osztálytárs (ezt asszem nem kell részleteznem), és kicsit gyerekesnek látom még. Meg én hosszú távra terveznék, és pl. a valláshoz való hozzáállásunk is különböző. Az előző kapcsolatom során megtanultam, hogy az ilyen jellegű témákról egyező véleménnyel kell lenni, különben veszett fejsze...és van egy másik nagyobb kérdés is, amiben eltér tőlem.
Mit tennétek a helyemben? A későbbiekre nézve. Mert most még biztos nem fogok kezdeményezni vagy ilyenek.
Egyáltalán nem "kagyvasz" amit írt a kérdező, feltételezem te még új vagy itt 2-es, ha erre a megfogalmazásra ezt mondod, valószínűleg nem láttál még más kérdéseket ebben a kategóriában.:)
Szerintem hagyd őt, kérdező. Több fontos szempontból is különböztök, ő komolytalan és leírásod szerint te még nem állsz készen új kapcsolatra. Maradjatok barátok, erre pont tökéletes a kapcsolatotok, de nem hinném, hogy ebből hosszútávon lehetne több.
Szerintem meg nem kell elengedned a dolgot.
Ha korábban elutasítottad, akkor neked kell zöld jelzést adnod.
Felesleges előre eltervezni, hogy mennyi ideig gyászolod az előző kapcsolatodat, mert nem tudhatod előre, hogy mennyi időre lesz szükséged. Azt írtad, hogy "szakítottam", tehát te akartál szakítani. Ezesetben sokkal könnyebb túlleni rajta.
Az esetek többségében osztálytárs, munkatárs vagy baráti társaság tagja lesz az ember párja. Nem lehet úgy kezdeni egy kapcsolatot, hogy már az elején a szakítástól rettegünk.
Vallás: Középiskolában nagyon sokat vitatkoztam a hívő osztálytársammal. Ő végül pap lett. :) Egy jóideje senkit sem akarok meggyőzni ilyen dolgokról. Ugyanúgy nem vagyok vallásos, de sok vallásos barátom van és nem lenne probléma számomra, ha vallásos barátnőm lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!