Mit csináljak? Teljes sztori lent.
Nem tudom mit csinálj, de ne pofozgasd, főleg, hogy úgyis csak röhögni fog.
Egyébként meg ha beszólogat, vagy ilyesmi azt csak csinálj úgy, minha nem hallanád, aztán akkor majd abbahagyja.
Bocsi, ha agresszívnek tűnt a válasz.
Nem veszekedni jöttem. :)
Nem tudom hány éves vagy. Ha van rá lehetőséged, költözz el esetleg. Most én is ilyesmiben gondolkozok.
Vagy ha nem tudsz, akkor is a legfontosabb, hogy ne hasonlítgasd magad vele össze. Egyedi, különleges ember vagy. Fedezd fel önmagad, menj a barátaiddal vagy egyedül olyan dolgokat csinálni, ami téged boldoggá tesz. Szakadj le egy kicsit a húgodról. Nem csak ő létezik. Ne legyen neked olyan fontos a véleménye.
Ha mégis féltékeny lennél, akkor annyit tudok mondani, hogy mázlista vagy, mert tudásod neked van, mert te dolgoztál meg érte. És következő tanévben ebből te profitálsz, mert erre fog épülni a következő év. Szóval a húgod lehet távolról jó tanuló, de jövőre nem biztos, hogy olyan jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!