Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kedvel/tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kedvel/tetszek neki?

Figyelt kérdés

Tehát van egy fiú barátom. Egymás mellett ülünk órákon, és sokszor közelebb rakja a lábát az enyémhez, így a lábaink összeérnek. Gyakran tesz flörtszerű megjegyzéseket, vagy játszik a hajammal. Volt már olyan is, hogy a fejét a térdemre hajtotta. Sokszor nézünk egymás szemébe, de olyan fél perc után el szokott nézni másfelé. Néha mintha úgy látnám a szemem sarkából, hogy engem néz, de nem biztos.

Nekem teljesen új az egész párkapcsolatos téma, nem csókolóztam még soha, és barátom sem volt.

Nekem tetszik, de nem akarom azzal tönkretenni a barátságunkat, hogy odaállok elé, és megmondom neki. Próbálok jeleket adni arról, hogy bejön, de nem tudom kivenni, hogy amiket csinál, azok szimplán baráti dolgok, vagy esetleg én is tetszem neki.

Kérlek segítsetek!

2021. szept. 12. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát ez elég bensőnséges viszonyra utal, ez már rég nem csak egy sima padtársi dolog amiket most ide leírtál, olyannal nem csinál ilyet az ember aki számára közömbös vagy taszító

biztos h bejössz neki legalább annyira mint ő te neked

valamelyikötöknek lépni kell ha akartok belőle valamit, vagy addig huzzátok míg valamelyikötöket megkörnyékezi más vagy vége lesz a sulinak és elváltok örökre

2021. szept. 12. 17:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Esetleg megkérdezhetem, hogy fiú vagy, vagy lány?
2021. szept. 12. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
fiu
2021. szept. 12. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A fiú részéről kezd kialakulni egy erős vonzódás feléd és ezt eléggé érthetővé tette. Ha tetszik (és tetszik) viszonozd a közelítését. Simítsd meg a haját, vállától könyökig vagy lejjebb a kezét, mosolyogj, ha szól hozzád, igazítsd meg ilyenkor a hajad...

Ffi.

2021. szept. 13. 15:00
 5/5 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen tetszel neki! Hajrá!❤️😉🤞😜
2022. júl. 22. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!