Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy szép lánnyal aki nem szorul arra, hogy távkapcsolatban éljen és extrovertált meglehet oldani azt, hogy 1-1,5 óra tömegközlekedés mellett adjon esélyt nekem ha közlöm vele, hogy feljárnék hozzá napi szinten?
Van egy lány aki tőlem kb 80 km-re lakik ahhoz a nagyvároshoz közel ahol laktam 8 éves koromig. És ő szerintem tudja magáról, hogy milyen szép. Azonban nagyon normálisnak is tűnik. Már többszőr beszéltem vele élőben is. Instán meg beszélek vele szinte napi szinten. Csak attól félek, hogy van annyira beképzelt, hogy a köztünk lévő távolság miatt elutasítson. Ha eljutok odáig, hogy ezt elmagyarázzam neki úgy ahogyan írom akkor sem biztos, hogy elhiszi vagy úgy fogja fel. Vagy esetleg nem érdekli. A napi szinten bejárást azt úgy értem, hogy esti gimibe járok. Kedd, csütörtök esetleg nehezebben menne mivel akkor vagyok bent. De a többi nap az jó lenne. Hétköznap is maximum ha ő iskolában is lenne pl 2-3ig feltudnék utazni hozzá. Az este 8 vagy 10-es vonattal pedig haza tudnék jönni.
19/F, 16/L
Ha attól félsz hogy beképzelt, akkor nem a távolság miatt lesz az, hanem mert szerinte nem vagy elég jó szint hozzá. Fiatal még.
Amúgy is ha ezt így magyarázni kéne neki, az már rég rossz, hisz nem akar valójában semmit tőled. Egyébként sem lenne túl egészséges, hogy te mindent beleadsz a kapcsolatba, minden időd feladod, ő meg semmit nem tenne érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!