Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek oda?
Jelenleg nincs kiszemeltem, de úgy tervezem, hogy a buszon leszólítok egy lányt, aztán lesz, ami lesz. Hogyan menjek oda? Bemutatkozzak először? Ha éppen a telefonját bámulja, akkor is leszólítsam? Lányok, erre hogyan reagálnátok?
Privátot is megköszönök.
16/F
Ahogy szokták mondani, mindenhol lehet ismerkedni, de attól még vannak helyek és idők mikor nem feltétlen ajánlatos. Szerintem a busz ide tartozik - miért? Mert megy valahova, dolga van, valahonnan jön, pihenne, azt sem tudod hova tart, tehát akár a következő megállónál is leszállhat. Ha pedig elutasít, elég gáz hogy egymás mellett ültök csendben és nincs hova menni.
Nyugodt helyeken és programokon próbáld meg, akkor az alap téma is megvan, hisz valamiért odamentetek. Ennek ellenére ha a busznál maradnál és nagyon nem tudod mit mondj, akkor abból próbálj főzni ami először eszedbe jut róla, hisz valamiért megtetszett. Póló, frizura, stílus, tetkó, bármit amit látsz rajta és érdekesnek találnád róla a beszélgetést vele.
Én olyankor zenét hallgatok, de ha jobb napom van akkor biztos kedvesen válaszolok. (Főleg! ha a kiszemeltem szólít le xd) Ha nagyon akarod, szólítsd le.
Én személy szerint biztos aranyosan reagálnék, illedelmesen főleg ha nincs bajom az illetővel.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!