Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
StyleXX kérdése:
Hogyan menjek oda egy lányhoz?
Figyelt kérdés
2019. aug. 26. 16:16
1/10 Klau97hun válasza:
Használd az egyik lábad a másik után 🤣
2/10 anonim válasza:
Mindig a jobbal lépj balra,és a lábad ne legyen ritka!
3/10 anonim válasza:
Ha jóképű vagy, akkor bátran odamehetsz. Ha nem, akkor is, csak akkor el leszel hajtva.
6/10 Sans20 válasza:
Miért kell ezt a szegény fiút szivatni ,valaszoljatok ! Vagy így fogtok kinézni : [link]
7/10 A kérdező kommentje:
Ti szemetek xd
2019. aug. 26. 19:01
8/10 anonim válasza:
Sima liba... kis batorsag. Csak elindulni nehez;)
9/10 anonim válasza:
Azt hiszem én tudom mi a problémád. Tetszik egy lány és tudod, hogy neked kéne lépni, de mi van ha nem tetszel neki, és elküld? Semmi. Hála istennek nem csak egy nő van a világon. Én ugyanilyen voltam. Középsuliban egy évig akartam egy csajt a párhuzamos osztályból megközelíteni, de nem találtam semmi olyat amit elég jó ahhoz, hogy odamenjek vele. Aztán lett egy másik, akit spontán ismertem meg és vele aztán már volt szerelem, meg minden. (majdnem) Ha nem görcsölsz rá a kérdésre, hanem valami más teljesen semleges témában szólítod meg és elindul valami beszélgetés, akkor onnan már oda kanyarítod a dolgot ahova akarod. Nekem az segített igazán mikor animátor lettem projektben. Minden érkező emberrel beszélni és foglalkozni kellett a 10 pontos bomba nőtől a 70 éves bácsiig. Hamar nem volt különbség ember és ember közt, viszon, ha már egyszer beszéltünk, akkor már lehetett forgatni a szót amerre tetszett. Keress valamit ahol az extrovertáltság alapfeltétel. Szerzel rutint a dumálásban és nem lesz gond később sem bárkit megszólítani. Arra, hogy hogyan fordítsd a beszélgetést abba az irányba amit te szeretnél arról az interneten ezrével van mindenféle útmutató. Tanulj belőlük! Van akivel születik a magabiztosság, a többieknek meg kell tanulni. Tanulható.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálom!!! Köszi !!!
2019. aug. 29. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!