Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom azt a gátat ledönteni, ami megakadályoz abban, hogy egy lányhoz oda menjek?
Egész egyszerűen, nem tudok odamenni egy lányhoz. Amikor szeretném, vagy egyszerűen csak rá gondolok, akkor földbe gyökerezik a lábam, és egész törzsem görcsbe rándul.
A másik dolog meg az, hogy nem is tudom, hogy mikor kéne oda mennem, és hogyan kéne elkezdeni egy beszélgetést: Szia, XY vagyok, eléggé szép vagy.? Illetve sejtem "amikor is megadja az illető a jelet", de még nagyon a szemezésig sem jutok el, mert mikor a tekintet találkozik (már ha találkozik...), akkor egyből elkapom a szemem.
Félre értés ne essék, nem vagyok ronda, kaptam már visszajelzéseket, hogy átlagos/ átlagon (7-8/10) felüli vagyok. Egész egyszerűen, csak nem megy ez nekem nagyon. Szeretném, ha menne, de nem megy.
Gyűjts bátorságot és
menj oda.Beszélgetni,barátkozni. Kb mindegyik szerelem így kezdodik. Lany vagyok. És a lányokat ismerve nem fognak hozzád odamenni. A fiuknak kell kezdeményezni. Ehez sok onbizalom kell. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!