Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy lány tömegközlekedésen, utcán stb hogy szólítsam le? 19F
Bocsi a bugyuta kérdésért, viszont sosem volt még kapcsolatom, de már nagyon szeretnék valakit.
Sokszor van aki tetszik első pillantásra, de sosem merek lépni.. pedig volt hogy egy helyen szálltunk le de nem mentem utána leszólítani.
Hogy lenne "érdemes", hogy ne azt érezze hogy letámadom, hanem tetszik és meg szeretném ismerni?
Ez engem is érdekel, pont ezt akartam kérdezni én is. Én arra gondoltam hogy oda megyek kérdezek tőle valamit pl. Hol a meki és utána ha nem siet sehova be bemutatkozok és meg kérdezem lenne kedved jobban megismerni egymást?
Jó ötlet? Lányok
Srácok. A legtöbb csaj pont leszarja, hogy milyen dumával szólítod le. Azt értékeljük, hogy egyáltalán oda mertetek jönni, mégha a világ legbénább dumájával is.
A lényeg a külső. Oda jöhetsz a világ legcukibb, legromaantikusabb dumájával is, ha nem vagy a lánynak szimpatikus akkor el fog küldeni. Ugyanígy fordítva: ha a legbénább indokkal szólítod is le, de az esete vagy akkod még segítünk is irányítani a beszélgetést, hogy jobban menjen. (Pl. Vissza kérdezünk, többet beszélünk magunkról, mint 1-2 mondat, flörtölünk, adunk ötleteket stb.)
Ha szimpi vagy a lánynak, akkor mindegy, hogy mit mondassz neki, mert pozitív lesz a válasz.:) És ez persze fordítva is így van.
Én az önbizalomhiányos korszakomban sok segítséget kaptam a barátaimtól. Együtt mentünk csajozni és sokkal nyugodtabb voltam, mert tudtam, hogy bármi gond adódik, ők segítenek.:)
ne menj a barátokkal . nagyon gáz
17L 2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!