Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tetszik egy lány tömegközle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy lány tömegközlekedésen, utcán stb hogy szólítsam le? 19F

Figyelt kérdés

Bocsi a bugyuta kérdésért, viszont sosem volt még kapcsolatom, de már nagyon szeretnék valakit.

Sokszor van aki tetszik első pillantásra, de sosem merek lépni.. pedig volt hogy egy helyen szálltunk le de nem mentem utána leszólítani.

Hogy lenne "érdemes", hogy ne azt érezze hogy letámadom, hanem tetszik és meg szeretném ismerni?

2021. aug. 7. 23:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A #6-os válaszoló nem a #2-es. :) Az én vagyok. Nem ciki barátokkal menni, de csak abban az esetben, ha a csajok is többen vannak.
2021. aug. 8. 13:14
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

#10-es,

a válaszoddal azt akarod mondani, hogy ha két lány van együtt, akkor a fiú oda se menjen? Akkor két (3, 4...) lány sosem menne együtt, pedig mennek!

2021. aug. 8. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös vagyok!

A barátos dolgot nem úgy értettem, hogy a lányhoz menjenek oda együtt. Az én barátaim sem mellettem voltak, hanem távolabbról figyeltek. A lányhoz egyedül mentem oda, de nekem megnyugtató volt, hogy a haverok ott voltak a háttérben.:)

2021. aug. 8. 14:22
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
11-es bocsánat, elírtam. a 3-as voltam
2021. aug. 8. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Hááát! 14-15 évesen béna lehettem egy lányhoz, de el nem tudom képzelni mi lehetne a tutti tipp. Minden helyzet, és minden lány más! A jó szöveg, a humor, az udvariasság még ma is nyerő. Ha pedig egy csaj ezután lekoptat, "hogy mé' nem aszt' kérdted kő-e kóla". Ne bánkódj.
2021. aug. 8. 15:55
 16/17 anonim ***** válasza:
45%
Sehogy, mert a lányok általában már reflexből elutasítanak, ha így közelednél hozzájuk.
2021. aug. 8. 18:54
 17/17 anonim ***** válasza:
97%

A titok annyi, hogy egyszerűen csak odamész és megszólítod. Kedvesen, könnyeden, természetesen. Ez a legfontosabb. Nem árt, ha humoros, megnyerő, frappáns, amit mondasz. De minél jobban törekszel erre, annál mesterkéltebb, gázabb lesz. Szóval inkább csak csináld úgy, ahogy magadtól jön. Ne agyalj rajta sokat, ne tervezgesd, ne stíröld a csajt hosszan. Meglátod, szimpi, menj oda és szólítsd meg!

Ha sosem csináltál még ilyet, akkor szokatlan, frusztrálni fog az idegen helyzet. Ezen túl kell esni. Csak egy módja van: gyakorolni. Lehetőleg komoly elvárások nélkül. Ha nem sikerül az egyikkel, próbáld újra másikkal legközelebb és ha elég sokat csinálod, előbb-utóbb sikerrel jársz. A siker titka, hogy ne hagyd abba, mielőtt sikerül. Persze nem árt idő közben csiszolni a stíluson, más-más szövegeket kipróbálni és tapasztalatot szerezni vele, hogy milyen lánynak milyen szöveg jön be, neked milyen helyzetben mi működik, mi nem.

Minden ember és minden helyzet nagyon más. Egyik lánynak van pasija, másiknak nincs. Egyik nyitott a közeledésre, másik látni sem akar senkit. Egyik épp ráér, mikor leszólítod, másik pont rohan valahova. Egyiknek bejön, hogy leszólítják, másik gáznak tartja. Egyiknek bejön egy béna poén is, másiknak szánalmas erőlködés. Egyiknek bejössz, másiknak nem. És még kismilliónyi verzió létezhet. Amikről semmit nem tudsz, mert nem látsz a fejébe, ezért foglalkoznod sem kell vele, hogy mi járhat a fejében.

Ha próbálkozol, akkor lehet, hogy sikerrel jársz. Ha nem próbálod meg, akkor biztosan nem lesz belőle semmi sem.

Ha nincs komoly tétje a dolognak, csak szimpi a lány és bepróbálkozol, akkor elfogadod, hogy vagy nyitott, vagy nem, akkor mindenképp hasznos tapasztalás lesz. Ha egyik lánnyal nem jön össze, akkor majd próbálkozol a következővel. A nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb össze fog majd jönni valakivel.

Sokkal rosszabb a helyzet, ha már fülig belezúgtál egy csajba. Akkor másra sem tudsz gondolni, csak rá és el sem tudod képzelni, hogy ne vele jöjjön össze. Ilyenkor már akkora nyomás nehezedik rád, hogy mindenképp sikerülnie kellene. Ezért pláne túl fogod izgulni, ráfeszülsz, erőltetett leszel és már ezért sokkal nagyobb az esélye, hogy kevésbé leszel szimpatikus. Persze ekkor is meg kell próbálni, mert még mindig jobb, mint kihagyni a lehetőséget, amit aztán csak bánni fogsz.

2021. aug. 9. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!