Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a tömegközlekedésről valakit megismerni?
Figyelt kérdés
Pár napja a villamoson ülve észrevettem, hogy egy korombéli lány figyel. Egymást figyeljük már napok óta. Amikor észreveszi hogy meglátom őt elfordul majd később megint rám tekint. Szerintetek mi ilyenkor a helyes? Nem fura odamenni és beszélgetni egy vad idegennel?2020. okt. 13. 06:00
A kérdező szavazást indított:
Nem fura. Menj oda azt dumálj vele
Elég fura. Szerintem hagyd az egészet.
Máshogy próbáld megismerni. (Kérlek írd le szerinted hogyan)
47 szavazat
1/11 A kérdező kommentje:
A lányoknak az lenne a kérdésem hogy nem lenne furcsa ha egy srác csak úgy odaülne melléd a villamoson egy kis szemezgetés után?
2020. okt. 13. 06:08
2/11 anonim válasza:
Nem fura menj csak oda hozzá. Ne lègy nyuszi. De ezt egy làny is leirná neked.
3/11 Lazy Lover válasza:
Ha bámul akkor be jösz neki nyugodtan menj oda
4/11 anonim válasza:
Ha bámul vagy be van lőve vagy nem lát ki a fejéből reggel, mint én mondjuk most. Nehogy ide gyere:)
5/11 anonim válasza:
Lehet. Én ismeretem már meg így fiút. Sokszor egy buszon mentünk, nézegettük egymást. Mondjuk ő nem a buszon jött oda, hanem egyszer az utcán látott és akkor beszélgettünk.
6/11 anonim válasza:
Csak óvatosan közelítsd, mert lehet, hogy kancsal és nem is téged néz, hanem valaki mást. :-D
7/11 anonim válasza:
Hajrá! Menj oda és kezdj el beszélgetni vele! Én ha nem is buszon de suliban szólítottam le random lányt.
8/11 anonim válasza:
Szerintem is próbáld ki, de valami indokkal, ne azzal, hogy szia, hogy hívnak vagy szia, van kedved ismerkedni?
Ne kérdezősködj sokat tőle, mert az creepy (vadidegenek vagytok egymásnak), helyette általánosabb témáról beszélgessetek, aztán magadról is beszélhetsz (ha nem untatja), olyan szinten, hogy pl alig várod hogy hazaérj mert éhes vagy/fáradt vagy stb. Vagy tz-t írtok és tisztára izgulsz, mert annyit tanultál stb.
Szóval csak lazán!
9/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat,még a poénosabbakat is;)! Szerintetek mitől kezdjünk el dumálni? Lányok ti miről beszélgetnétek egy vadidegennel?
2020. okt. 13. 21:37
10/11 anonim válasza:
Kérdezd meg melyik suliba jár, milyen napja volt, várod a mai napot/várod hogy hazaérj... Jó lenne ha a beszélgetés végére megkapnád az elérhetőségét. Fontos hogy határozott legyél. Nincs mit veszítened. Gondolj úgy a helyzetre hogy ha ő nem jön össze ott a többi lány. Így nem stresszelsz rá és tiszta fejjel kommunikálhatsz vele. Ha oda kerül a sor ne keress kifogásokat. Csak gondolkodás nélkül vágj bele!! Remélem segítettem :)) Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!