Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy fiú leszóllitana titeket ismerkedés céljából tömegközlekedési eszközön pl. vonat, metró, busz mit reagálnátok, szóba állnátok vele kort is irjatok?
Hát ha ügyes :)
Egyszer volt egy, de olyan tolakodó volt, hogy elzavartam:D
Egyszer szólítottak le a buszon, a csávó azóta se hagy békén, előző évben meg kellett változtatnom az egész reggeli rutinomat miatta hogy többet ne találkozzunk a buszon (azelőtt mindig ugyanazzal ment suliba mint én).
Szóval ja, nem lennék elragadtatva egy újabb leszólítástól de amennyiben normális a fiú (és nem zaklat hónapokig :) ) illetve van is miről beszélgetni akkor elbeszélgetek vele, naná.
18/L
Na, errefelé a normálisabb lányok járnak, ahogy látom.
Ha szerezni akarsz életre szóló megaláztatást és nyilvános lebőgést, akkor csak próbáld meg nyugodtan.
Ha értelmes, normális, nem tolakodó, mellesleg tetszik is, akkor igen, azt hiszem tetszene a szitu és beszélgetnék vele. Bár nem vagyok tini, ez a fajta ismerkedés nekem sokkal pozitívabb, minthogy valaki bejelöl facen. Szóval hajrá. Mit veszthetsz?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!