Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ismerkedi a metrón/vonaton? (Budapesten) 15/l
Hát tényleg jól mutat amikor a filmekben ismerkednek össze méjre hatolóan. Bár szerintem Magyarországon az idősebbek meg kB úgy mindenki furcsán nézne ránk ha a metróban csak úgy a semmiből el kezdenénk csinálni.
Bár szerintem más fajta filmeket nézünk.
ÁtlagosMerevedés én vagyok a szerencsétlen fa^z aki 1 hibát vétett? De bocs az én anyámat hogy rosszul írtam le a mély szót. De az biztos hogy a neved is akkora kötekedő, életunt, otthonülő, savanyodott, fa^z húzogató 10 éves kis ny∅morékról van szó aki 1 szájba k~rt híbán lovagol mert nincs jobb dolog az életében mint "né mán ott egy hiba. Kössünk bele" kifejezésekkel az interneten névtelenül arcoskodni.
És kérdező köszönöm a bókot.🤗😇 Legalább valaki észre veszi hogy ez szórakozás volt.
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!