Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ha valaki odajön...

Lányok, ha valaki odajön hozzátok ismerkedni metrón, vagy más tömegközlekedési eszközön, hogy reagál (ná) tok?

Figyelt kérdés
Ha bejön, vagy ha nem jön be nektek?

2014. nov. 19. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:

ez engem is érdekelne, már többször szemeztem lányokkal, de gáznak éreztem leszólítani ...

22/f

2014. nov. 19. 22:11
 2/10 A kérdező kommentje:
1. Velem is ez volt, de volt olyan is, hogy mintha nem érdekelte volna.
2014. nov. 19. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok:)

Persze velem is előfordult, hogy láttam a lányon hogy leszarja amúgy :D

De volt akin azt láttam, hogy imponál neki és tetszik a szituáció :)

2014. nov. 19. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem jön be: közelebb húzom magamhoz a táskám és erősebben kezdem el szorítani, majd egy mosolyt erőltetek a számra és bólogatok lesve az ajtót mikor bírok már végre leszállni

Ha bejön akkor is ugyanez, zárt térben ahol nincs "menekülési" lehetőség nem épp ideális alkalom vadidegenekkel való ismerkedésre.

2014. nov. 19. 22:14
 5/10 fahéjas Alien ***** válasza:

A metróra specializálódtál?

Kinézettől függetlenül elsősorban inkább attól függ, hogy milyen passzban vagyok vagy épp rohanok-e valahová.

A másik meg az, hogy az illető, hogy próbálja felvenni a kontaktot, ha letámad valami sablonossal, az élből unalmas. Ha már kreatívabb az pozitív.

Nyilván, ha nem jön be, akkor váltok vele max. Pár szót, de nem fogom hitegetni.

2014. nov. 19. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Jöjjön oda :)
2014. nov. 30. 00:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Engem valamelyik nap az 50-es villamoson a szemben ülő lány szólított le, hogy hogy hívnak...

Hát se köpni, se nyelni nem tudtam...

Nem is igazán hittem el, hogy nem szórakozni akar, vagy nem csak szívat...

De mivel munkába mentem, visszakérdeztem, hogy mit kérdezett?

Megkérdezte újra, hogy hogy hívnak...

Megmondtam a keresztnevem, erre megkérdezte a vezetéknevem is...

Mivel egyre furcsább volt a szitu, azt kérdeztem vissza, hogy ismersz talán valahonnan?

Azt mondta, hogy nem...

Erre megkérdezte újra a nevem, de annyira meglepett az egész, hogy nem mondtam meg, csak értetlenkedve kérdeztem, hogy miért érdekli?

Aztán gondolom ráunhatott, mert vállat vont, és valami olyat nyögött be, hogy ha nem akarsz ismerkedni... aztán felállt és a villamos elejébe átvándorolt...

Sosem szólított még le lány, de ez most marhára meglepett...

Talán ha nem dolgozni mentem volna épp...

De így nagyon rossz volt az időzítés sajna :(

2014. nov. 30. 00:35
 8/10 anonim ***** válasza:
kár a munkára fogni. Zavarba jöttél és ennyi
2014. nov. 30. 00:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Már ritkán járok tömegközlekedéssel, de fura lenne, így, hogy gyűrű van kezemen, ha nem venné észre, és ismerkedési szándékkal jönne, meg általában zenét hallgatok.

De, ha csak kérdezne valamit pl. hol kéne leszállnia, mert nem ismerős arrafelé, akkor válaszolok és ennyi.

Volt, hogy nem vette észre, hogy zenét hallgatok, s ott állt előttem, s látom jár a szája, majd kihúzom fülest s újra el kellett mondania, mert honnan kéne tudjam, hogy hozzám beszél. :-)

N

2014. nov. 30. 01:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon,de nagyon boldog lennék és utána egész nap csak vigyorognék. 20/L
2014. nov. 30. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!