1/11 anonim válasza:
francba már menjetek a meleg társkeresőkre !
2/11 anonim válasza:
Miért kell ,hogy Szabolcsnak hívják őt? A Laci nem jó?
3/11 anonim válasza:
Szabolcs vagyok és kikérem magamnak... Nem vagyok meleg. Legközelebb Lacikat keress ha kérhetem.
26/F (Szabolcs de nem meleg)
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor szabolcsi* bocsánat :)
2014. nov. 19. 20:56
5/11 A kérdező kommentje:
Istenem xD Már annyira nem bírnak érdekelni az ilyen nyomorékok :D Nagyon kemény vagy hogy gyakorin szólogatsz befele másnak! Neked se volt gyerekszobád :D Amugy az csak egy dolog hogy te betegségnek gondolod. Olvasgass utána neten ;)
2014. nov. 20. 16:00
6/11 anonim válasza:
Na, a kérdező emberére talált a47%-os válaszolóban. Kb. egy szinten vannak értelmileg.
8/11 anonim válasza:
Az ilyen háborgók, akiket zavarnak ezek a kérdések, miért nyitják meg? Miért válaszolnak? Ha nem érdekel, görgess tovább, idióta.:D
9/11 anonim válasza:
Szabolcsi vagyok, írj ha gondolod ;)
10/11 anonim válasza:
minket nem a homoszexuálitás zavar hanem az hogy ismerkedésre használják az oldalt, s€ggf€j
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!