Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes emberek hogyan tudnak olyan hamar túljutni egy másik
emberen?17/l
Figyelt kérdés
Eddig kettő pasim volt de hogy mindketto közt viszonylag hosszú idő telt el
Az elso kapcsolatom után 1 év kellet hogy tuljussak rajta akkor voltam 15.De nem tartott sokáig csak 2 hónapig tartott a sráccal.
Ma már semmit se érzek iránta.
A második kapcsolatom 9 hónapig tartott ennek 2 hónapja lett vége de még nem vagyok túl rajta.
És tegnap kerdeztek H meg nem léptem túl rajta ?! És én ezen megvagyok lepodve ennyi érzelem mentes kapcsolat lenne a 21 században?! Egyik barátnőm 1 hónap alatt kiheverte a több mint féléves kapcsolatat például
Minél több barátod volt, annál könnyebben hevered ki a dolgokat, legalábbis elméletileg. Semmi baj nincs veled, egy érzelmesebb, ragaszkodóbb típus vagy.:)
2021. szept. 5. 20:18
2/6 anonim válasza:
Nekem azt is több idő kiheverni, ha egy pár hónapos barátság megy tönkre. Nem vagyunk egyformák, nekünk több idő túllépni, valakinek meg akár napok alatt sikerül, csak azt nem tudom, mennyire lehet mély és komoly egy olyan kapcsolat, amin ilyen hamar túlteszi magát az egyik fél.
22/f
2021. szept. 5. 20:20
3/6 anonim válasza:
Ez is olyan mint bármi más, minél többen vagy túl annál könyebb lesz. Persze azért fontos dolog h mennyire volt mély a kapcsolat meddig tartott hogy lett vége és milyen volt a kapcsolatotok a kapcsolat vége felé, meg persze h te milyen ember vagy. Van olyan akinek egy kapcsolat nem jelent semmitse, ha a 3. ha a 33. alkalomrol is van szó. Van aki az összesen nehezen teszi túl magát mert olyan típus, elég sok mindentől függ. Ez olyan most h én 1honapig zombi voltam egy lány miatt aki elhagyás után 24órán belül már mással volt. Vannak beteg emberek társfüggők akik nem tudnak annélkül élni hogy ne legyen valakijük, vagy ne kavarnának mással. Mindenki más és más. De majd kihevered szépen lassan és akkor majd jön egy másik és kezdődik előlről. Sok sikert neked és jobbulást f/27
2021. szept. 5. 20:33
4/6 anonim válasza:
Szakításból is meg kell szerezni rutint, hogy jól tudd kezelni.
2021. szept. 5. 21:43
5/6 anonim válasza:
harom es fel eves kapcsolatomnak lett vege 20 eves koromban... egy hetig sirtam rossz kedvem volt, aztan megkerdeztem magamtol miert sirok egy olyan ember miatt akinek nem vagyok eleg jo? akinek nincs szuksege ram? eldontottem, hogy a boldogsagot valasztom, es milyen jol tettem... lehet, hogy hamar tul tudom tenni magam a "szakitasokon", barati eltavolodasokon,es oszinten tudok orulni minden exem boldogsaganak!27l
2021. szept. 7. 21:13
6/6 anonim válasza:
Nekem volt olyan barátság, amit fél év volt kiheverni, fiú után több hétig szoktam szomorú lenni. Mindenki más, de az sem egy rossz dolog, hogyha az ember sokkal ragaszkodóbb típus. Remélem, hogy találsz majd olyan valakit, akivel hosszú távon boldog leszel :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!