Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a lány, aki nagyon tetszik, összejött egy másik fiúval?
Van egy lány, akivel egy éve találkoztam először, de márciusban ismertem meg rendesen. Pont előtte lett egy barátja, de közben amikor társaságban találkoztunk, mindig rám nézett és mosolygósan köszönt, ha volt idő, beszélgettünk. A hobbijaink pont ugyanazok, és nekem nagyon bejön. Tavasszal bejelölt Snapchaten is, egymás képeire egy csomószor válaszoltunk. Tudtam, hogy a barátjával nem lesz hosszú a kapcsolatuk, mert nem illettek annyira össze. A kapcsolatuknak pár hete vége is lett, de én ezt csak pár napja tudtam meg és egy másik ismerősöm fiúval azóta összejött, vagy jön éppen össze (együtt láttam őket koncertezni, meg futóversenyen a fiú benne volt a családi csapatban). Az a fiú 6 évvel idősebb nála (26), de tényleg összeillenek. Egy helyen sportolnak, mindketten szeretik a gyerekeket. A srác kicsit visszahúzódó, szelíd fajta. Szóval szerintem ők jól kijönnek egymással, tartós kapcsolat lesz. Akkor ez a hajó elúszott, vagy mi tudnék tenni? Egyszerűen úgy érzem, ő a tökéletes lány, már fél éve nagyon sokat gpndolok rá, és azt hittem lesz lehetőségem udvarolni neki. Kapcsolatot tönkretenni nem szeretnék. Tartós kapcsolatot szeretnék és még sosem volt barátnőm.
19F
Gondolj csak bele: lány fogadta egy másik fiú közeledését. Ez nálam azt jelenti, hogy jobban kedveli a másikat és nem Téged. Mondhatta volna a másik fiúnak, hogy már jár valakivel (de nem mondta).
Na, most: ha ez a helyzet, akkor minek akarsz közéjük állni? A lány már lemondott rólad. Nem vagy egyedül ilyen helyzetben ezen a világon. Igyekezz túljutni rajta és felejtsd el.
A lány tudta, hogy te nem csupán ismerősként/haverként tekintesz rá?
Ha nem tudattad vele, hogy közös terveket szeretnél, ő szegény honnan tudhatta volna, hogy "bejön" neked?
Ez az egész sztori problémás. Nem beszéltél a csajjal hetekig vagy ezt hogy?
Ha már együtt vannak akkor nem tudsz mit csinálni.
De az ilyen 6osokra ne hallgass! Nincs ilyen hogy ő
már lemondott rólad mikor eleve képben se voltálxd Nincs ilyen hogy egy lány előre tudja mit akar, ez csak mese.
Eleve az a gond hogy nem igaz amit a 7es ír. Egy srácnak semmilyen támpontja nincs azt illetően hogy egy csaj mit akar. Semmi. És igen lehet hogy nem is tetszettél neki csak szimpi voltál(más kérdés hogy szerintem elég rohadék dolog egy lány részéről az hogy etet mint a hülyét de ez van). Ha meg nem azt sose fogod megtudni. Egy 26 éves csávóval sajnos nem fogsz tudni versenyezni, ez az igazság.
Mennyi kis butuska fiú van itt.
Végignézni hogy dugják a múzsájukat áhhh továbblépni azonnal.Legyen már gerincetek
Tele a város nőkkel hellóka.
Millió lehetőség....ehhhh sosem értettem ezeket a hősszerelmes formákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!