Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha a lány, aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a lány, aki nagyon tetszik, összejött egy másik fiúval?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egy éve találkoztam először, de márciusban ismertem meg rendesen. Pont előtte lett egy barátja, de közben amikor társaságban találkoztunk, mindig rám nézett és mosolygósan köszönt, ha volt idő, beszélgettünk. A hobbijaink pont ugyanazok, és nekem nagyon bejön. Tavasszal bejelölt Snapchaten is, egymás képeire egy csomószor válaszoltunk. Tudtam, hogy a barátjával nem lesz hosszú a kapcsolatuk, mert nem illettek annyira össze. A kapcsolatuknak pár hete vége is lett, de én ezt csak pár napja tudtam meg és egy másik ismerősöm fiúval azóta összejött, vagy jön éppen össze (együtt láttam őket koncertezni, meg futóversenyen a fiú benne volt a családi csapatban). Az a fiú 6 évvel idősebb nála (26), de tényleg összeillenek. Egy helyen sportolnak, mindketten szeretik a gyerekeket. A srác kicsit visszahúzódó, szelíd fajta. Szóval szerintem ők jól kijönnek egymással, tartós kapcsolat lesz. Akkor ez a hajó elúszott, vagy mi tudnék tenni? Egyszerűen úgy érzem, ő a tökéletes lány, már fél éve nagyon sokat gpndolok rá, és azt hittem lesz lehetőségem udvarolni neki. Kapcsolatot tönkretenni nem szeretnék. Tartós kapcsolatot szeretnék és még sosem volt barátnőm.

19F

2021. júl. 19. 01:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd amikor a csajod így gondolkodik rólad megtudod. Vagy amikor eljutsz odáig amikor fontosabb lesz az érzelem mint a dugás.
2021. júl. 19. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!