Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz ha összejönnék az unokatesóm másik unokatestvérével?
Figyelt kérdés
Vér szerint nem állunk rokoni kapcsolatban, de azért mégis furán hangzik. Eléggé megtetszett és sok közös van bennünk, nagyon sokat beszélgetünk, mert együtt nyaralunk, de nem tudom, hogy ha közelednék felé akkor az mennyire lenne fura szitu?
Egyébként 17 éves lány vagyok.
2021. júl. 5. 13:53
2/4 anonim válasza:
Ismerek ilyen házaspárt.
Mivel semmi vérségi kapcsolat nincs, teljesen fölösleges minden aggódás.
3/4 anonim válasza:
Nekem is van a rokonságba ilyen házasság. Semmilyen probléma nincs.
4/4 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Csak ha mégse alakul jól, akkor tud kellemetlen lenni,hogy mégis találkoztok kell, inkább emiatt nem szokták a szülők Pl támogatni. De amúgy nem vagytok rokonok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!