Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért hazudnak folyton a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak folyton a lányok? Elhitetik veled hogy örökre szeretni fognak, aztán rá 2 napra meg csak legyünk barátok, nem is törődve a másik érzelmeivel.

Figyelt kérdés
Én mindent megpróbáltam,törődtem vele stb. De ez semmit nem jelent neki
2021. ápr. 28. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
a fiúk is pont ugyanilyenek
2021. ápr. 28. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves lányról van szó?
2021. ápr. 28. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Ne általánosíts
2021. ápr. 28. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy egyedül
2021. ápr. 28. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Előttem már írták, ne általánosíts! Nem mindenki egyforma az, hogy te rosszat fogtál ki nem azt jelenti, hogy mindenki rossz. Egyébként a pasik sem különbek semmivel. Többször néztem végig ahogyan a barátnőim összetörtek valamilyen egoista, idióta kisgyerek miatt.
2021. ápr. 28. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is ilyen helyzetben vagyok. Az ilyen nem is értem mit akar,ha ennyire válogat meg kutyának nézi az embert. És amúgy pont az ilyenek osszák az észt arról,hogy "Nincs egy normális fiú sem" "Senkinek sem kellek" aztán egyszer a jó utána a rossz fiúért sírnak,de igazából egyiket sem becsülik meg.És akkor ők csalódtak eleget..na hogyne.

Aminek van oka,mert zúdul a nyakukba vagy 1000 fiú,több részük meg fut utánuk és ezzel növelik az egójukat,ezáltal elvárják az embertől,hogy körbeugrálják őket,mert megszokták azt,hogy a fiúk ugranak értük.Ki tudja,ha ugyanez lenne velünk,hogy 1 nap jutna nekünk 1000 lány és mind próbálkoznának szerintem mi is ilyenek lennénk. Teljesen más hatást érte ismerkedés meg kapcsolat terén a fiúkat meg a lányokat.Egy fiú nem nagyon válogathat,ha válogathat is,akkor nem úgy,mint a lányok.

Tehát a kérdésedre válaszolva,semmit nem tudsz tenni.Ha tényleg akad egy olyan lány,aki nem olyan,mint a felül írtak az vagy kapcsolatban van,vagy egyedül van és nem akar kapcsolatot,vagy nagyon messze van.

Ne vedd komolyan őket,én sem teszem már. Most biztos fognak jönni a "normális lányok" tucata,hogy ez egyáltalán nem igaz,de nekem meg a legtöbb embernek,aki olyan helyzetben van,mint én nem fogja elhinni,még nehezen sem.

2021. máj. 2. 12:56
 7/7 A kérdező kommentje:
:(
2021. máj. 3. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!