Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire 💩? Miért nem lehet, hogy egyszerűen vagy egyik, vagy másik irányba haladjon valami, ahelyett, hogy nem merjük nyíltan kimondani, amit érzünk?
R.-nak
Ha fázol, betakarlak,
Ha szomorú vagy, megvigasztallak.
Mikor boldog, veled nevetek,
Hálás vagyok minden percért, amit veled tölthetek.
Hogy bátor légy, megfogom a kezed,
S bármikor a vállamra hajthatod a fejed.
Lám, mennyire elvakult lettem,
És napok óta csak rád tudok gondolni;
Nem is tudok mást mondani:
Szeretlek, Kedvesem.
Bocs, mindenkitől, hogy ideraktam a kérdést, nem tartanák elég felnőttnek más kategóriában (pedig elmúltam 20 is).
Illetve azért is, hogy ilyen csepegős lett. Biztos a maradék pezsgő. 🤷🏻♂️
Nem tudom, hogyan tehetném túl magam azon, hogy van Ms Tökéletes, aki olyan érzéseket vált/ott ki belőlem, mint soha senki (és tényleg, számomra tökéletes), és nem egyértelmű, hogy mi miért és miért úgy zajlik közöttünk, ahogy.
Ha több érzelmet viszek a beszélgetéseinkbe, ő kicsit hűvösebb. Ha én próbálok kimértebb lenni, ő lesz sokkal nyitottabb, érzelmesebb.
Miért nem lehet egyszerűbb?
Nyugi van.
Az ilyen január elsejei kérdés hamar múlik.
Jön a másodika, a harmadika ......
Amikor ezt pötyögöm, már 15. van.
Na jobb már?
Nem... Elhiheted, hogy ez nem egy kamasz fellángolás, ami elmúlik valami random praktikákkal -és nem is az utóbbi hetekben kezdődött. De nyilván, embere válogatja.
Nem találkoztam még olyan emberrel, aki ilyen hatással lett volna rám.
Egyszerre fantasztikus és rémes érzés.
"..ha sírnod kell, tedd úgy ahogy egy gyermek teszi.
Soha ne feledd, szabad vagy, és nincs abban semmi szégyellnivaló, ha kimutatod azt amit érzel.
/Paul Coelho/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!