Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel még nyáron megismerkedtem. Egy baráti társaságból, és egy kisebb vita folyamán elkezdtünk beszélgetni egymással, ez volt kb 2 hónapja. És hát 1 hónapja történhetett, hogy bevallottam neki, hogy bejön, és hogy mit szeretne ezután. Tipikusan olyan akire nagyon sokan írnak rá, és elküldi őket egy szimpla nem-el vagy csak szimplán nem válaszol semmit. Nálam azt mondta, hogy adjak neki egy kis időt, és eldönti, belementem. Azóta megkérdeztem már párszor tőle, hogy mi legyen akkor? És folyamatosan azt mondja, hogy nem tudom, de ebben az a vicces hogy azóta is utasítja el az embereket, és akkor most nem értem, hogy mi legyen.. Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Bocsi az esetleges helyesírási hibákért, vagy a rossz fogalmazásért. Ő 15L, én 16F

2021. szept. 5. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenkit elutasít, akkor egyszerűen nem akar kapcsolatot. Időt kért tőled, várj. Ha szeretne veled összejönni, akkor szólni fog.:)
2021. szept. 5. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Várj amíg nem dönt, ha döntött úgyis közli veled
2021. szept. 5. 10:59
 3/5 Senior Séf ***** válasza:
64%
Párkapcsolat esetén az időkérés olyan, mintha azt mondaná, bocs, de nem téged kerestelek.
2021. szept. 10. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
szerintem legyél vele türelmes, nem tudhatod miért utasít vissza másokat-mi állhat a háttérben. Lehet nem áll még készen egy kapcsolatra vagy esetlegesen fél belevágni valami újba
2021. szept. 12. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem hozod szóba többet, lehet, hogy ő fogja. Egy kis egészséges taktikázás nem árt.

Ne erőltesd, ne legyél türelmetlen.

2021. szept. 13. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!