Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kinek van igaza?Ná...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?Nálatok ez, hogy van?

Figyelt kérdés
Páromat(27N) zavarja, hogy nem rakom ki háttérképnek telefonon, az, hogy csak 2 közös képünk van kint instagrammon,meg, hogy nem osztom meg másokkal online, hogy mit érzek iránta...Megmondtam neki, hogy én nem szeretem másokkal megosztani az érzéseim online, erre szakítani akár velem emiatt. Mi a véleményetek erről?
2021. aug. 30. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem értettem hogy minek kell ezt kifelé mutogatni. Neked adok igazat.
2021. aug. 30. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Melyikőtök a tini?
2021. aug. 30. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát velem aztán meg lenne lőve, mert nincs közösségi oldalam, telefont meg alig használok, nekem ez a háttérkép dolog eszembe se jutna. Az ő gondolatmenete alapján együtt sem lennénk. És ő lenne 27 éves nő? Ez még egy 17 évestől is gyerekes lenne. Így mutogatni egy kapcsolatot semmi értelme 1. sorban úgyis ránk tartozik, utcán vagy bárhol meg láthatnak együtt, vagy ha kérdezik úgysem titok.
2021. aug. 30. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, sosem problémázom az ilyeneken, képeket sem mindig rakok ki, a legtöbb közös képünk személyes vagy éppen hülyülünk rajta, ez a kettőnk dolga. De nekem is van olyan ismerősöm akinek mániája kirakni a pasijával közös képeit(mondjuk pár hónapja még másba volt halálosan szerelmes, tavaly meg az exével árasztotta el a netet)
2021. aug. 30. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Persze látni kell másnak is mindent mert amúgy nem boldog, ennél csak a kis babás képek idegesítőbek amúgy, szerintem hülye ez a lány.
2021. aug. 30. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt szakítani akar,akkor menjen is.Ez kb egy 12 éves értelmi szintjével ér fel.Neked van igazad állj ki nyugodtan magadért.
2021. aug. 30. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek típikusan azok az emberek, akik túlságosan is bizonyítani akarják hogy hű de jó a kapcsolatuk, na meg persze mások orra alá dörgölni a tökéletes életüket. Neked van igazad, egyáltalán nem kötelességed kiteregetni boldog-boldogtalannak, hogy éppen kivel vagy együtt. Ha ennyi miatt szakítani akar akkor jobb is, ha elengeded.
2021. aug. 30. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
78%

A párod elég gyerekes és szánalmas, szakíts vele szerintem.

Ha olyan csajjal lennék együtt aki még ilyenen is problémázik szerintem 1 napnál nem tartana tovább.

2021. aug. 31. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!