Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelmet hogyan lehet elfelejteni? Valami tanács ?
Figyelt kérdés
Már öt éve tart… volt egy időszak amikor jobb volt mivel nem találkoztam a sráccal.. de mostanában egyre rosszabb mivel a múltkor újra láttam és nagyon rossz érzés… ismerkedtem már másokkal is szintúgy mindig viszonzatlan maradt a szerelmem… és eddig bírtam de mostmár kezdek besokkalni.. 18L2021. aug. 23. 14:57
1/4 anonim válasza:
Kerülöd amennyire lehet rá se nézel,minden kapcsolatot megszakítasz vele,sose beszélsz vele törlöd tiltod mindenhol. Csak így lehet
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem kell törölni, meg tiltani mindenhonnan, ahogy az előző írta, mert attól úgysem felejted el. Nekem is volt ilyen, aztán nem is tudom, valahogy elmúlt. Próbálj normális lenni vele, vagy olyan mint azelőtt voltál, hogy tetszett neked. Talán nálad is elmúlik.
3/4 anonim válasza:
Csakis idővel. Meg kell tanulni elengedni a dolgokat. Ahelyett, hogy ezen pörögsz, foglalkozz mással, fejleszd magad, olvass meg ilyesmi dolgok. Ne ragadj le ezeknél, fiatal vagy, annyi lehetőséged lesz még. Ha szeretnél erről beszélni írj nyugodtan, sokszor segít az is ha kibeszéled a dolgot magából. De mindenképp az idő az ami segít ezen.
4/4 anonim válasza:
3-as válaszadó nagyon jól mondja!
Csak úgy fog menni, ha más dolgokkal elfoglalod magad!
Ismerem az érzést, nekem 9 éve tart és időröl időre előjön. Nem tudok szabadulni az érzéstől. De már nem is akarok, mert érzem annyira fájna.
Sokszor egy dalból, vagy helyzetből is ő jut eszembe. De már sokkal csendesebben érzem. Van párom, ő tud persze erről és elfogadja.
Kitartàst neked! Éld az életed és élvezd! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!