Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "kivárjam a sorom"?
Szóval az a helyzet, hogy egy srác nagyon bejön már körülbelül 3 éve. 🙃 Szüleim elváltak és mi költöztünk. Először anyum tesójának a lakásában éltünk, amíg nem találtunk megfelelő családi házat. 1 évet laktunk lakásban, utána beköltöztünk a saját házba és persze jobb helyre nem is költözhettünk volna, persze hogy a fiu szomszedai lettünk. 😑 Ezt ugye előtte nem tudtam, már korábban is bejött, full véletlen a szomszédság.
Anyum nagyon jóban van a szüleivel, nagyon rendes az egész család. Sok helyre elmegyünk velük, több napos túrák, nyaralás, tavaly nem tudtunk ugye a covid miatt, de síelni is velük mentünk volna, szóval elég sokat vagyunk velük.
Most kimaradt egy fél év, nem nagyon jartunk így össze velük. Tegnap grillezés volt náluk és akkor jött elő nekem nagyon, hogy imádom és el kell neki mondanom, hogy mizu. Személyesen akartam, de nem volt rá alkalom.
Írtam neki, hogy érzek iránta valamit, amire a válasz: én amúgy bírlak meg minden, de sajnos van barátnőm. Ezt a "sajnost" nem tudom hova rakni. 🤨 Ha már van barátnője akkor miért sajnos? Csak jófejségből írta, vagy lehet, hogy régebben én is bejöttem neki? 🙈 És ezt a bírlak meg minden se egyértelmű nekem.
Szerintetek van még esélyem, vagy felejtős a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!