Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek? Lehet még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Lehet még esélyem a lánynál?

Figyelt kérdés
Ma randizni voltam egy lánnyal, ez volt életem első randija. Elején minden jól ment, aztán teljesen hirtelen elhánytam magam. Fogalmam sincs mi történt, de a lány teljesen kiakadt és elment, én pedig nagyon rosszul voltam. Ez ma délután történt, hogyan tudnék tőle elnézést kérni vagy akármi?

2021. júl. 18. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Hát tesó, én megérteném a lányt, ha nem akarna látni többet. Nyilván nem direkt hánytál, de ilyen kezdést... Most biztos azon agyal szegény, hogy tőle hánytál...
2021. júl. 18. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a lánytól függ, hogy mennyire megértő.. És szólok, ha kiakadva elmenekült, akkor nem az! Én megrémülnék, hogy nem beteg e a partnerem, legyen akármennyire is szimpatikus, először aggódnék iránta, mint hogy hibáztassam. Szóval barátom, ez a lány már elúszott. Bocsánatot ettől függetlenül kérhetsz tőle, akár tévedhetek is, de ne számíts sokra!
2021. júl. 18. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy van még esélyed, de egy ilyen lányért talán nem is kár. Velem pont ugyanez történt egy randin, de a partnerem futás helyett azonnal megkérdezte, hogy hívjon-e segítséget, adott pár papírzsepit és még vizet is hozott.
2021. júl. 18. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Felhívhatod őt, biztosítsd őt (ha ez igaz), hogy véletlenül történt, talán azért, mert először randevúztál életedben és izgatott voltál (mi szerintem igaz is), ezért láttad viszont a vacsorát (ebédet).
2021. júl. 19. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Számomra is furcsa a lány reakciója. Oké, hogy kellemetlen szituáció, meg nem erre számítasz egy első randin. De nem tudom elképzelni, hogy egy ember mellettem ilyen rosszul van én meg elrohanok, és még fel is háborodok. Lehet, hogy van még esélyed, és sok bocsánatkérés után találkozhattok még, de lehet inkább neked nem kéne ezek után akarni találkozni..
2021. júl. 19. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!