Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy van esélyem ennél a lánynál?
A suliban van egy elég dögös goth csaj aki sok fiúnak tetszik. Természetesen én is megnéztem már párszor. Viszont én egy vékony, szemüveges, matekos srác vagyok, egyszóval nem én vagyok a gimis lányok kedvence.
Viszont a múlt héten amikor a lány pár osztálytársával beszélgettem, idejött a lány. Előszőr csak az osztálytársaival beszélgetett, aztán átült mellém és velem is dumált. Aztán a napoknan mindig köszönt a folyosón, meg rám mosolygott, volt hogy szünetben odaült mellém kajálni. Viszont nagyon nehéz elhinni hogy érdekelhetem. Nem nézek ki valami jól, meg népszerű se vagyok. Szerintetek?
Aki mer az nyer. Szerintem ismerkedj, beszélgess még vele egy ideig majd esetleg pár hét után hívd el valahová. Ha nemet mond akkor sem lesz olyan kínos hisz mindjárt vége a nyárnak.
Szerintem nem vagy neki olyan közömbös bár nem láthatok a fejébe.
Sok sikert!
Keresi a társaságod, ami jó jel. Az is fontos, hogy miről szólnak a beszélgetéseitek. Mert ha arról, hogy milyen lett a múltkori dogád, akkor abba nem sok dolgot képzelnék bele. Próbáld meg elhívni kettesben is beszélgetni, pl. suli után.
Viszont egy biztos: Csak akkor lesz esélyed nála, ha elhiszed magadról, hogy képes vagy megszerezni őt. Ha nem hiszed el, ugrik az ömbizalmad, amin akár egy jó esély is elmehet.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!