Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lehet ennél a lánynál esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ennél a lánynál esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy lány,akivel egy suliba járok. 2 évvel fiatalabb nálam én 18 vagyok. Ezzel a lánnyal nagyon jót elbeszélgettem facebookon illetve suliba személyesen is. Kialakult bennem egy érzés hogy én bele estem ebbe a lányba. Pár hete elakartam hívni,talizni hogy menjünk el suli után valahova üljünk be együnk vagy igyunk meg valamit. És mondta,hogy váratlanul érte a dolog,aztán leírta,hogy nagyon kedvel és hogy minden jót eltud mondani rólam,de csak barátként tekint rám. Oké ezen nehezen túltettem magam,majd pár napra rá,lehet,hogy hüyleségből barátialg vagy az is lehet,hogy komolyan gondolta,de facebookon beszéltünk és drágának hívott én mondtam neki ő drágább egy flörtölésbe,udvarlásba vágott át a dolog. Megint felhoztam neki a témát,de mondta,hogy ezt már megbeszéltük stb. Eléggé bunkón lecseszett aztán nem is írtam neki,főleg az után hogy suliba rám se nézett... Aztán eltelt 1-2 hét és most az utbbi pár napba köszöntem neki mikor jött el mellettem,először csak csáó,hali,tegnap meg ma már mosolyogva szia. :) És ma este rám is írt igaz hogy keveset beszéltünk, de ugyan olyan jót elbeszélgettünk mint előtte.

Szerintetek csak barátságunk miatt keres vagy esetleg több is lehet?

2016. okt. 25. 22:01
 1/1 anonim ***** válasza:
attól még szerethet mint barát! lehet, hogy úgy nem kellesz neki, mint fiú, de mint barát szeret! szerintem túlreagálod :D ha elmondta, hogy semmi több mint barát, akkor azt úgy is gondolja
2016. okt. 25. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!