Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet hogy hülye kérdés de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy hülye kérdés de érdekelne hogy szerintetek az aranyis lehet ha valakinek az arcárol le lehet olvasni az érzelmeit? 😅 Ki is fejtenétek hogy miért?

Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos, ha egy lány az. Olyan bájos ártatlan nagy gyerek feeling.
2021. júl. 18. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Lányoknál igen de srácoknál óriási hátrány. Nem fognak izgalmasnak tartani és soha nem lesz barátnőd.
2021. júl. 18. 15:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Lány vagyok😅

És sokak szerint elég gáz hogy ennyire kimutatkoznak az érzéseim ezért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés

2021. júl. 18. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem cuki, ha egy lány kimutatja az érzelmeit :D
2021. júl. 18. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mit nem adnék egy ilyenért. Főleg, ha el is mondja, mitől boldog vagy szomorú. Nem fapofa mögött szenved, és el nem mondaná, épp mi baja.
2021. júl. 18. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!