Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, mít négek meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mít négek meg egy fiún elöször pl: kezét? Mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés

2021. júl. 12. 22:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A szemét, aztán az arcát, alkatát, végül általános összképet. Meg szoktam bézni a ruháikat, nem márka vagy ilyesmi miatt, hanem milyen stílusúak, régebbiek vagy újak, van e ami pl. foltozva van meg ilyenek. Tök érdekes dolgokat lehet néha ezek alapján megtudni emberekről.
2021. júl. 14. 08:40
 12/12 anonim ***** válasza:
70%

Nekem elsők közt szerepel a testtartás! Lehetsz akármilyen csúnya, ha a tartásod szép, egyenes, magabiztosságot sugalló, már nem keveset javítottál az összképen :D. (Megnézem a hajszínt, a szemeket, a testmagasságot, vállszélességet... de ezeket nem fejtem ki, mert nem tudsz rajtuk változtatni (vagyis a hajszínen festéssel igen, de engem a festett haj kifejezetten taszít, ahogy a fülbevaló, piercing, tetoválás is).)

A szép, ápolt fogak, bőr, nagyon jó dolgok :). Ahogy az illat is (nem szeretem a férfiparfümöt, sem a dezodorszagot, inkább a természetesség híve vagyok, de ez kamaszkorban persze más... más az izzadtság szaga, hormonok...). A testalkat-ideálomra se térnék ki, hiszen az is mindenkinek egyedi. Az öltözködés terén pedig.. nekem személy szerint nem tetszenek az agyonmárkázott ruhák (nem baj, ha szereted az Adidast, csak azt nem bírom, ha valaki nem bír nélküle kilépni az utcára), sem a fehér cipő (ez is csak az én mániám :D, mert arra következtetek belőle, hogy a viselője mindentől óvja, hogy hófehér maradjon, és nehézkes lenne elmenni vele kirándulni pl.). A belőtt, agyonfodrászott hajat sem szeretem (ez nem azt jelenti, hogy szökőévente lehet csak levágatni xD, csak a tükör előtt való hosszas öncsodálatot taszítónak tartom). Hogy figyelj-e a kezedre? Szerintem megéri, bár én nem szentelek neki nagy figyelmet, de sokan igen (bár tetszik a viszonylag nagy kézfej, de ez sem megválasztható).

Mosolyogj sokat, az mindig nyerő :)))!

2021. júl. 14. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!