Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mít négek meg egy fiún elöször pl: kezét? Mire figyeljek oda?
nálam kb 80% belső 20% a külső számít
külsőn az első amit nézek hogy legyen már nagyobb mint én.( 156cm vagyok és kb 60 kg ) utána szem, arc és haj kezek illetve nekem a fogak is fontos! aztán megnézem a cipőjét is. ha a cipője nem tetszik akkor felejtős :D nekem. kb ennyi.
Először az arcát.
Utána "apróságokat". Milyenek a fogai (nem hófehér gyönyörű fogsornak kell lennie, de azért legyen ápolt), körmei le vannak-e vágva (számomra nagyon visszataszító, ha egy fiúnak hosszú a körme). Én is megnézem a cipőjét, bár az nagyon nem érdekel, csak beszédes (tiszta-e, 300 forintos kínais tornacipő, régi, tartós Tisza cipő, bakancs stb.)
#6!
Ha csak az egyik kezén vannak hosszú körmei, a másikon pedig kifejezetten rövid, akkor annak oda van...
-illata
-magassága
-Háta
-arca
-feneke
-kéz
barátnőm szerint:
-feneket
-Illatát
-Haját
-Magasságát
-Hangját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!