Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ráírjak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ráírjak?

Figyelt kérdés
Szóval van egy osztálytársnőm, aki nagyon tetszik, de nem merek ráírni, mert ha esetleg rosszul sülne el, akkor utána 4 éven át vagy 5-6 ember az osztályban teljesen a semmibe fog venni. (Nyilván elmondja ezt a barátnőinek, és ők majd jól kiröhögnek) Szerintetek mit tegyek? 16/f

2021. júl. 12. 21:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%

Ne tedd szerintem! Nekem egy haverom elkövette ezt a hibát egy osztálytársunkkal. Annál kínosabb beszélgetést életemben nem hallottam utána.

Próbáld megismerni a lányt, azután nem olyan kínos ha visszautasít.

2021. júl. 12. 21:30
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Először örülj annak, hogy az ismerőse vagy facebookon. Másodszor az osztályban próbálj vagány, jófej lenni. Ne tünj unalmasnak, de nyomulósnak sem, hanem legyél laza, vagány.
2021. júl. 12. 21:40
 3/23 anonim ***** válasza:
68%

Mondd el neki, IDŐBEN!

A sztori 100%ban illik rám is, illetve már nem, de illett.

Hogy a jövőt illetően milyen érvek szólnak egy esetleges osztálytársi kapcsolat mellett, vagy éppen ellen, azt most nem fogom elkezdeni taglalni, VISZONT! Amit HATÁROZOTTAN, TAPASZTALATBÓL merek írni, az az, hogy IDŐBEN, NYÍLTAN beszélj a szándékaidról.

Hidd el, ha sokáig szarakofsz, és mindig mást nézel magad helyett, akkora friendzonet fog rádbaszni, hogy csak na.

Tanulj a hibámból, CSELEKEDJ!

Motiváljon ez az üzenet, ami több mint egy üzenet, egy (rém)történet

2021. júl. 12. 21:57
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szándékairól? Azt se tudja, hogy elkezdjen-e kommunikálni vele! :DD
2021. júl. 13. 12:28
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
4esnek igaza van :D
2021. júl. 13. 13:45
 6/23 anonim ***** válasza:
70%

Írj rá, de csak lazán!

Ha éppen mennél valahová (koncert, álltkert, verseny, meccs, stb.), akkor kérdezd meg, hogy elmenne-e a veled.

Ne ess neki, hogy te mennyire bele vagy zúgva. Ezt majd később.

2021. júl. 13. 17:12
 7/23 anonim ***** válasza:
69%

Elsőnek az osztályban alakuljon ki egy baráti kapcsolat..

Ha osztályban egymáshoz se szóltok (lány lányokkal,fiú fiúkkal van) és te random, ha mész valahova ráírkálsz h nem e jön veled ide-oda...mikozben 0 kapcsolat van közöttetek kb..akkor eléggé furán fog rád nézni, finoman írva:)

2021. júl. 13. 19:32
 8/23 anonim ***** válasza:
38%

#7!

1. Nyári szünet van.

2. Nem ismeretlenek egymásnak, nyugodtan elhívhatja valahova.

2021. júl. 13. 19:35
 9/23 anonim ***** válasza:
55%
Én tuti, hogy nem mennék vele sehova, ha semmi közünk se lenne egymáshoz se tanítási időben, se a nyári szünetben. Miért pont most akarna elhívni? Miért nem szólt hozzám soha eddig? Hogyhogy máris elvinni akar valahova, pedig még csak nem is ismerem - meg ő se engem? Hülyén jönne ki mindenképpen, ha még csak nem is kommunikáltak eddig sose. Ha el is hinném, hogy bejövök neki, az jönne le az egészből, hogy csak a külsőm érdekli, vagyis hogy felületes alak, hiszen amúgy semmit se tud rólam, ha eddig még csak meg se szólított sose, ilyenekkel meg mi értelme lenne bárhova is elmenni?
2021. júl. 13. 20:07
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok, 9es jol irja:)
2021. júl. 13. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!