Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ő is ugyan azt érzi amit én?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit bejön. Próbálkoztam vele beszélgetni de ő nem beszédes így sokra nem vittem. :( A barátaim is próbáltak vele egyszer beszélni de visszautasított. Utána megint elkezdtünk beszélgetni és elkezdtünk reggelente találkozgatni mindig vittem neki ilyen hell kávét és hell-t mert tudom hogy szereti. Már az osztálytársai unták hogy állandóan oda kellet neki adni (mert nem egy osztályba járunk) Ment ez így egy darabig és megkérdeztem egyszer tőle messengeren hogy bejövök-e neki? ő erre azt felelte hogy egy picit (majd ki ugrottam a bőrömből a boldogságtól) Egy nap aztán elmentünk egymás mellet nem is nézett rám és köszönni se köszönt (na ekkor tört el bennem a "mécses") Megírtam neki hogy azért köszönhettél volna meg ilyenek. Ő erre azt felelte jaa bocsi. Másnap infó óránk volt (nem egy infó csopiba járunk) és látom hogy egy csajjal megy és együtt nevettek meg ölelgette (én ekkor berohantam sírni a mosdóba) és aznap nem írtam neki... Volt egyszer egy olyan pillanat ami full gáz volt véletlenül majdnem letapiztam ott alsó tájékon és erre ő azt mondta héé ne itt és olyan vörös lettem és mondtam neki véletlen volt bocsi. Most már nem beszélünk annyit mert kiosztottam hogy nem is ír meg nem is foglalkozik velem és hogy most akkor mit akar tőlem és ő erre csak leláttamozott. Mondom akkor sz*pj le (ezt nem mertem neki leírni ezt csak gondoltam magamba) Jött hát a ballagás és hát tudni kell rólam hogy nem kis mellel és fenekekkel áldott meg az isten. Végig a fenekem és engem bámult és már teljesen zavarba voltam. És mikor vége lett nem figyeltem mert telefonoztam és telibe neki mentem... azt hittem hogy elsüllyedek szégyenem be. És inkább elrohantam. DE azóta se írt. :(2021. júl. 8. 16:48
1/9 anonim válasza:
Ugye csak nyolcadikból ballagtál? Ha igen, akkor aranyos sztori. Ha gimnáziumból akkor nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Gimiből ballagtam
2021. júl. 8. 16:53
5/9 anonim válasza:
Mikor 2 jó ember összetalálkozik.
6/9 anonim válasza:
Nem szabad ellátni senkit sem energia itallal! Főleg ha annyival sem tisztelt meg téged, hogy köszönj neki!
Ez olyan mint ha csak kihasznált volna téged, hogy meglegyen a potya energiaitala reggelente és néha kamu jeleket tett feléd, hogy örülj és vedd neki mert tudta jól, hogy tepersz érte!
Ha mégjobban szeretnél róla beszélni akkor írhatsz privátban is!
24/F
És sose engedd, hogy bárki kihasználjon!
7/9 anonim válasza:
Hát...az ilyen emberen nem érdemes rágódni. Tapasztalatból írom. Hasonlón már mentem én is keresztül, vettem neki energia italt, csokit...stb. Találkoztunk is a városban, (a kolink egymás mellett volt) de amikor mind a kettőnknek vissza kellett mennie a koliba, akkor bejelentette, hogy különböző úton menjünk vissza...hát itt én is kiakadtam. Egyszer kellesz neki, aztán nem. De ha még arra sem méltat ezek után, hogy köszönj neki az már gáz. Csak addig vagy az ilyennek jó amíg a hasznot látja benned. Engedd el...találsz idővel jobbat aki majd megbecsül.
8/9 anonim válasza:
nagyon buta vagy, nem látod hogy nem tisztel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!