Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az van, hogy pár hónapja vagy talán még egy hete utoljára volt,a cruhsom azaz a kiszemeltem olyan jeleket adod, hogy szerelmes belém. például ugyan akkor ment el valahonnan amikor én,megdicsérte az outfitemet...De most, két napja alig beszél velem->?
Figyelt kérdés
szerintetek még mindig tetszek neki? mit jelent ez :(? és mit csináljak?2020. szept. 3. 17:53
1/8 Eclipse_solar válasza:
Nem tudom, h tetszel-e neki, nem ismerem hozzá eléggé a helyzetet, mindeméretre próbáld meg felkelteni az érdeklődését, vegyél fel vmi kicsit feltűnő dolgot, ami még nem volt rajtad, és próbálj meg jeleket adni neki, pl:szemezz vele (Nem kell percekig bámulni, csak kapd el a pillantását, majd pár másodperc múlva nézz le, és csináld, amit eddig, miközben szolidan elmosolyodsz. Kérheted a segítségét valamiben, amiben tudod, h jeleskedik. Igazából csak gondolkodnod kell egy kicsit, h menjen, képzeld el, h hol találkozhatnátok, mit csinálnál, gyakorolj fejben,és ha tudod merre szokott menni, "véletlenül" fuss össze vele. Nem kell nagyon mast csknámod, mint stratégiáznod egy kicsit, a leirtak alapjan, de viztos, h neked us eszedbe fog jutni pár taktika, vesd be őket, és hamar levágós lesz, h ő mit is akar. Ha látszik rajta, h nem érdekled hagyd az egészet, ha viszont újra kedves lesz veled, akkor nyugodtan menj oda hozzá, és beszélgess vele. Remelem tudtam segíteni, sok sikert.♡
2/8 anonim válasza:
Ha már magyarok vagyunk, miért kell angol szavakat (outfit, crush) használni?
3/8 anonim válasza:
Outfit-et megdicsérni nem a szerelem jele, csak egy kedves gesztus. Ugyanakkor elmenni könnyen lehet véletlen, vagy csak unta már magát. Beszélgetni kellett volna vele értelmesen, amikor lett volna rá lehetőség.
Csinálni nem tudsz semmit, vársz. Ha nem akar beszélni, akkor nem akar, nem tudod erőltetni.
4/8 anonim válasza:
Tényleg sajnálom, de ezeket csak te magyaráztad be jeleknek. Az egyik csak egy szimpla kedves gesztus, a másik pedig valószínűleg véletlen egybeesés. De ne add fel! Ha ő nem kezdeményez beszélgetést, akkor tedd te, sok sikert!
5/8 A kérdező kommentje:
az én hibám ugyan is nm teljesen magyaráztam el a jeleket, de nm engedte, hogy leírjam akk bővebben fogalmazok, hozzot már nkm egy személyes ajándékot meg csokit, szokott engem nézni órán, néha csak furákat kérdez, és amikor ketten vagyunk sokal személyesebbeket kérdez egyszer majdem meg is ölelt, sokszor lógott velem és mindig mosolyog őszintén amikor talizunk, ez nm elég még ? de ezt nm lehet teljesen el magyarázni, ezt látni kell. am egy osztályba járunk. de nm merek oda menni hozzá az meg hogy nm tom mit mondjak.
2020. szept. 3. 23:49
6/8 A kérdező kommentje:
kihagytam hogy ő még maradt volna ott, de mivel nkm mennem kellett ő is jött vlm
2020. szept. 3. 23:51
7/8 anonim válasza:
Azért a szerelem szó nekem elég erős ide
Az hogy tetszel neki az oké, arra átok esélyt, meg hogy szeretne tőled többet
De a szerelem ennél azért komolyabb dolog
Ne dobálózzunk ilyen szavakkal
8/8 anonim válasza:
ilyen szerencsetlenul beszelni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!