Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem ezt? Taszító...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? Taszító lehet egy idő után?

Figyelt kérdés

Barátommal másfél éve vagyok együtt és ez idáig soha nem voltam ennyire szerelmes mint az elmúlt 2 hétben. Barátom is megjegyezte már, hogy olyan fura vagyok, valami rosszat csináltam, hogy ennyire bújok folyton puszilom.

Legbelül azt érzem, hogy hiányzik valóban egy űrt érzek a mellkasomban. Kényszert érzek arra, hogy megöleljem jó hosszasan, arra hogy amikor jön hozzám a nyakába ugorjak és megcsókoljam. Hogy vele aludhassak el a hétvégén, miután megnéztünk egy romantikus filmet, ami közben cirógatja a hajam. Vágyok arra, hogy odabújjak éjszaka hozzá, és szép lágyan szeretkezzünk. Minden pillanatban hiányzik, nehéz nem arra gondolni, hogy milyen jó is a vele töltött minden egyes percem.

Régen (4 hónapja) képes lettem volna félre lépni, nem igazán érdekelt a kapcsolatunk, beleuntam,szerettem,de nem akartam már. Végül vele maradtam, mivel kötődtem és valahol mélyen szerettem. Az első 1 évben fordítva volt, ő nem szeretett annyira engem, mint én őt. Hanyagolt, folyton a haverjaival lógott.

Aztán fordult, ő kapart én hanyagoltam, most valahogy mind ketten egyformán érzünk, talán én jobban ragaszkodom hozzá.

Ez probléma? Taszító lehet, hogy folyton tapadok rá?

16l 24f

2021. júl. 6. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Ha o is szeret semmi problema, nem fogja zavarni, hogy ennyire tapadsz ra.:D
2021. júl. 6. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon aranyos<3

Nem taszító:)

2021. júl. 7. 00:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, az asszonynak majd 8 év után is vannak ilyen napjai... Szokta is mondani, hogy a bőröm alá bújna... :D Szerintem valami hormonális dolog lehet. De nincs ezzel semmi gond. :))
2021. júl. 9. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!