Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek taszító, ha egy fiú ilyen zenéket hallgat?
2019. nov. 16. 13:33
1/9 anonim válasza:
Nem. A másodikat én is szetetem. Az elsőt még nem hallottam, de az sem volt olyan rossz. Miért lenne taszító, hogy te nem a rapet meg a hasonlókat szereted? (amit sok fiú hallgat) Én meg azokat nem szeretem, de attól simán összejönnék egy olyan fiúval is, mert nem ez számít. 💁♀️
2/9 anonim válasza:
Egyeltalán nem lenne taszító 1 zenei ízlés taszít csak a magyar szar repp meg popp dalok.
17L
3/9 anonim válasza:
Nem, az a taszito ha ennyit tudsz felmutatni, mint szemelyiseget: ezt a zenet szeretem, tehat ez vagyok en.
4/9 anonim válasza:
Nem az alapján ítélték meg valakit hogy milyen zenét hallgat. Szóval nem taszító
5/9 anonim válasza:
Nem. Én speciál nagyon szeretem az ilyen zenéket, de ha nem szeretném sem lenne taszító. :)
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Sokkal jobb szerintem mintha rappet hallgatna, mert azt én nem szeretem.
7/9 anonim válasza:
Soha nem értettem miért érdekel bárkit is ki milyen zenét hallgat. A zene hallgatás eleve nem is közös program max egy hosszabb autó úton.
8/9 anonim válasza:
Én rosszul vagyok az ilyen zenéktől, de nem ez alapján döntök.
9/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok, szóval bocsi, de gondoltam leírom.
Ha egy csajnak azért nem lennél szimpatikus, mert más zenét szeretsz, akkor az a lány neked ne legyen szimpatikus.
Én alapvetően metalt-rockot hallgatok (nem öltözködöm úgy), illetve dustepet, technot, stb., de akár ezt is meghallgatom. Viszont a trendy új rapeket, missht, lmen prala-t, meg ilyeneket ki ne állhatom. Ha valakinek ez nem tettszene, azt elengedem, legyen saját ízlésed, és ne hagyd hogy mások befolyásoljanak, akkor nem lennének egyedi emberek.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!