Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ez taszító?
Figyelt kérdés
Az nagyon zavaró, ha:
*a kedvenc zenéim: Slipknot, Tankcsapda, Ossian és Starset számok
*nagyon szeretem a focit (régen kapusként fociztam is)
*kedvenc színem a fekete
*csak 157cm vagyok (#törpilla :D)
Röviden elég fiús vagyok... vagy más miatt nem kellek senkinek? (nem tartom magam valami csufikának és az alkatommal sincs baj- ha kell küldök képet)
2017. ápr. 6. 19:48
1/21 anonim válasza:
Hű, képet itt ne küldj senkinek szerintem. De ezekkel nincs gond, pedig nem vagyok rocker.
2/21 anonim válasza:
ha gondolod küldhetsz,nálam ezek inkább előnyök :D 17/F
3/21 anonim válasza:
Küldhetsz képet priviben, a leírtak alapján teljesen rendben vagy
4/21 anonim válasza:
nem taszító, ha te vagy a szemszélű lány.
5/21 anonim válasza:
Engem is sokszor megköveznek a Slipknot, Amon Amarth, Ossianos pólóért + a bakancsért kopasz fejjel, de hát mit tudsz tenni, szard le. :D Ne mások véleménye érdekeljen, legyél önmagad.
6/21 anonim válasza:
Nem taszító, jöhet a kép :D 15/F
7/21 anonim válasza:
A starset zenéit én is szeretem 😏. 16f
8/21 anonim válasza:
Ezek egyáltalán nem taszitóak szerintem.:)
Képet küldhetsz nekem is.
9/21 anonim válasza:
ha nem kell fociznom és halgathatom veled a tankcsapdát akkor elveszelk :'D
10/21 anonim válasza:
Dehogy taszító SŐT egyenesen szimpatikus :D Küldhetsz képet is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!