Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek vonzó vagy taszító lenne, ha a képen lévő lány még hízna?
2016. szept. 19. 14:06
1/19 anonim válasza:
Drága isten, de gyönyörű alakod van. :)
Egyébként szerintem a mostani alakod tökéletes.
Talán még egy pár kiló belefér, de ... ha lehet maradj ilyen.
2/19 anonim válasza:
Egyaltalan nem lenne taszito ha valamennyit hiznal!
3/19 anonim válasza:
Nekem ez már alapból sok, de ízlések és pofonok. Valszeg nekem van egyedi ízlésem:) - Csak egy őszinte vélemény:)
4/19 anonim válasza:
meg hizna?
inkabb fogyni kene...
5/19 anonim válasza:
Ezzel az alakkal semmi gond nincsen.
Ha még szalad fel pár kiló nem a világ vége, de ha ezt tudod tartani, akkor maradj így.
21/L
6/19 anonim válasza:
Mindig maradt ilyen. Tökéletes vagy.
7/19 anonim válasza:
Ha mellette igényesen öltözködsz, akkor tökéletes :)
8/19 anonim válasza:
Szerintem kicsi még mehetne fel. felső határ kb 10 kg lenne, ideális kb 6.
9/19 anonim válasza:
Nekem is túl sok bocsi :) De látod sokak vannak akiknek ez bejön
10/19 anonim válasza:
9-es , igen van aki nem a szertárban lévő csontvázon vesztette el a szüzességét a suliban... :) A lánynak tökéletes alakja van,semmi plusz nincs rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!