Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek taszító az ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sens0r kérdése:

Lányok! Nektek taszító az ha egy fiú, kis dolgokon, (pl a fülébe fújnak) nagyon ideges tud lenni?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, Nem vagyok egy kigyurt gyerek aki mindenkivel verekedik ha ps fulembe fuj vki, még csak vissza se adom, ha idegesített az illető, csak egyszerűen nagyon feltudom húzni magam ilyen kis dolgokon, és ha még rossz kedvemben is vagyok szétkáromkodom az embert. (Amin persze nagyon megtud lepődni, főleg ha haverok vagyunk.)

Előre is köszi a válaszokat!

Ui.: egyébként nem vagyok egy idegbeteg, inkabb szereny, es lehet hogy ilyenkor engedem ki magambol a bunkóság ot ;D

2016. aug. 18. 00:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Hidd el en nagyon kis dolgokon is fel tudom huzni magam. Most a szúnyogra gondolok... 😂😂😂 13/l de egyebkent en se vagyk idegbeteg.! ☺😉
2016. aug. 18. 00:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, mert én meg imádok ilyeneket csinálni. (Pl birizgálni a haját az embereknek, random megnyalni az arcukat, fél percenkét bökdösni őket, stb) Nyilván csak akkor csinálom, ha olyan közel állunk egymáshoz, de ugye a pasim elég közeli. Szóval ja, bocsi de taszítana, főleg ha nem azzal kezded, hogy "Légyszi, ezt ne csináld!" mondjuk nem is tudom, udvariasan, hanem leüvöltöd a fejemet elsőre. 18/l
2016. aug. 18. 01:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Ugy szoktam kezdeni #2-es, hogy légyszi hagyd abba!
2016. aug. 18. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!