Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van rám ilyen nagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van rám ilyen nagy hatással? Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron egy buliban láttam őt eletemben másodszor, jó pasi. Beszélgettünk, táncoltunk, elég nyomulósan. Egyszerűen jol éreztem magam vele, mikor elment, megölelt, és ennyi volt, ami történt vele. Tudni kell róla, hogy egy olyan srác, akit jobb kerülni, mai nyelven "fuckboy". Pontosan tudom, hogy rossz társaság, mégis már lassan egy éve napi szinten rá gondolok, néha ramír, akor is keveset.

Tegnap találkoztunk egy buliban, ugynaz megtörtént, mint 1 éve nyáron, csak most kétszer, és sokkal intenzívebb tánc volt. Azóta volt kettő rövidebb kapcsolatom, de amíg velük voltam nem gondoltam úgy rá, csak mint minden más emberre, de amint megláttam, a szívem is kihagyott egy ütemet, és tudom, hogy ő is akarna engem.

Inkább csak leírni esett ezt jól.

Szimplán csak túl erős a kémiánk?

2021. jún. 28. 01:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már egy intő jel ha ritkán ír és akkor is keveset… Ha tényleg érdekelnéd akkor keresne és találkozgatna is veled. Valószínűleg ha tényleg ilyen fuckboy akkor ő csak kihasználja a lányokat.Tipik olyan aki azt gondolja hogy minden lányt megkaphat és nagyon is jól gondolja mert az ilyen rosszfiúk minden lány szemében vonzzóak.

Szerintem ő max csak szórakozik veled,de ne nekem legyen igazam.🙏🏻 Inkább kerüld a srácot és keress egy hozzád illőt.Viszont ha tényleg nem tudod elfelejteni ezt a fiút akkor hajrá és nézd meg hogy mi fog ebből kisülni,max tanulsz a hibádból,ha csak szexre kellettél neki.

2021. jún. 29. 21:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Azóta irkalunk már három napja, és tényleg érdeklődést mutat. Ma talalkoztunk, vettunk kajat, es egy kinti padon egy tóparton megettük, nem tűnt, hogy csak arra menne. A végén mikor kiszálltam az autóból meg sem ölelt, csak megköszönte a napot. Nagyon illedelmes volt. Szóval nem tudom. De köszi előző <3
2021. jún. 30. 00:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!