Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A végzős fiúk megnézik a kilencedikes lányokat?
Figyelt kérdés
Vagy túl fiatalok nekik? Kezdeményeznek is náluk, ha tetszenek nekik?tegnap 20:49
2/8 anonim válasza:
Láttam már példát kezdeményezésre fiatalabbnál is
3/8 anonim válasza:
Mivel életembe nem volt senkim így amelyik nem kislányos azt persze, amúgysem tudom ki kezdős és ki nem csak lányokat látok.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Igen, előfordul ahogy a többi évfolyamról is akit szépnek találni. Nem egyszer volt rá példa, hogy fiatalabbakat is néztek már meg.
Szerintem nem feltétlen fiatalok hozzájuk, de azért több múlik mindkét fél nyitottságán és felfogásán, mint feljebb való évfolyamok esetén. Én személyesen nem látom akadályát ennek a 3-4 évnek ha mindkét fél érett hozzá eléggé.
8/8 anonim válasza:
Nem, nem szoktam a véletlen a suliba tévedt Katica csoportot nézegetni. Viccet félretéve tényleg nem, nagyon fiatalok. Őszintén kellemetlenül is érzem magam a közelükben ha pl. büfénél állok sorban, egyszerűen idegesítenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!