Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a legjobb barátnőm pasija ágyba akar vinni?
Figyelt kérdés
Már mondtam a barátnőmnek, de nem hitte el. Próbálom a barátját a legnagyobb ívben kikerülni , de mindig összefutunk. Nem tudom mit csináljakma 14:20
1/8 anonim válasza:
Menj bele titokba vagy hármasban csináljátok.
2/8 anonim válasza:
Most lehet, nagyon mellélövök, de a fogalmazásból arra gondolok, te is lány vagy. Az vagy?
Ez lehet, sokat változtatna.
3/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
ma 15:10
4/8 anonim válasza:
Szoban célozgat rá? Vagy konkrétan kimondja? Esetleg írásban?
5/8 anonim válasza:
Elég gázos a helyzet.
Szerintem te is érzed, hogy a visszautasítás a helyes reakció.
6/8 anonim válasza:
Fúj. Próbáld meg lejárati meg kerüld el ahogy csak tudod
7/8 anonim válasza:
"Nem tudom mit csináljak"
Hát... mondjuk nemet mondasz? Nagyon bonyolult?
8/8 anonim válasza:
Legjobb barátnőd és nem hisz neked?
Furcsa, mert az én legjobb barátnőm bármikor kérdés nélkül ezerszer inkább nekem hitt, mint a férjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!