Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Van egy fiú akivel beszélgetek 1 hónapja. Találkoztunk már párszor és csókolóztunk is már majdnem ott tartottunk hogy összejövünk, de egyik nap buliba volt ahol többet ivott mint kellett volna és az egyik legjobb barátnőmre nyomult )akivel ismerik egymást) a barátnőm mondta neki hogy ne csinálja mert velem van alakulója és hogy ezt hagyja abba, de a fiú lekapta a barátnőmet aki eltolta és egyből elmondta nekem ami történt.
A fiú is elmondta mi történt és most könyörög nekem hogy adjak neki még egy esélyt mert sajnálja és csak én kellek neki
Egyébként nagyon kedves és tényleg örültem volna ha összejön, de az hogy a buliba az egyik legjobb barátnőmre rámegy nagyon aljas
Mit tennétek?
"In vino veritas"
Offtopic? ALIGHA!
A fenti bölcselet nemcsak azt mondja, hogy a részeg ember könnyebben kimondja az igazat. Mivel feloldódnak gátlásai, azt mutatja meg, MILYEN IS VALÓJÁBAN! Ezt a viselkedést érdemes nagyon komolyan venni!
"Ő egy áldott jó ember, de ha egyszer iszik, ..." - számtalanszor hallani hasonlót családi erőszak áldozataitól. :-P
Lehet, hogy túlzásnak tűnik, de egy alakuló párkapcsolat kezdeti szakaszában ÉRDEMES LEITATNI a jövendőbelit (egyszer az egyiket, később a másikat...) és szigorúan tesztelni, miként változik a viselkedése. Ebből messzemenő következtetést lehet - ÉS KELL! - levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!