Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitani akarok vele, mit csináljak? Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Nem vagyok belé szerelmes, csak tetszik, és mégis belementem, hogy kavarjunk, azután h elutasittottam egyszer. De vonzódok hozzá, csak nem tudom mi legyen most igy :/2023. márc. 18. 13:38
1/5 anonim válasza:
gyere össze vele és majd lesz valahogy
3/5 anonim válasza:
Leülsz vele, és elmondod, hogy nagyon helyesnek, vonzónak érzed, de most semmi több. Erről egyikőtök sem tehet.
4/5 anonim válasza:
1. Én még nem tudom, hogy fogjak hozzá,
Én még nem tudom, hogy kezdjem el,
||: Keresem a szót, keresem a hangot. :||
2. Tudom, elmondva másképp hat minden.
Félek, nem értesz engem majd meg,
R1. Nézd, én már lassanként nem hiszek senkinek,
Mégis mindinkább érzem, hogy szükségem van nagyon rád,
Rád, rád, ó nagyon rád, rád, rád.
Hidd el nekem!
3. Én még nem tudom, mi az, mit érzek,
Én már mindenben kételkedem.
4. Így hát légy kicsit megértő, kérlek,
Néha őszintén segíts nekem!
R2. Nézd, én már lassanként nem hiszek senkinek,
Mégis megkérlek, ne menj el, ne hagyj el, egy kicsit várj,
Várj, várj, egy kicsit várj, várj, várj,
Türelmesen!
5/5 anonim válasza:
A kérdés alapján együtt sem voltatok, ráadásul el is utasítottad már. Mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!