Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek le akar majd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek le akar majd feküdni velem a pasim?

Figyelt kérdés

Eddig csak kint sétáltunk mindig a városban, beszélgettünk. Ma írt egy üzenetet hogy holnap egyedül lesz otthon átmehetnék hozzá, én nem tudom mit válaszoljak. Akarok menni mert jól érzem magam vele de félek hogy szexelni akar és én meg szűz vagyok.

17 éves vagyok a pasim 20

3 hónapja vagyunk egyutt

2021. jún. 2. 22:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudta eddig, hogy az vagy? O_____o
2021. jún. 3. 22:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudta, nem kérdezte én magamtól nem mondtam.
2021. jún. 3. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:
61%
A minket körülvevő világban, noha egyáltalán nem rendkívüli, mégis különlegesen értékes, ahogy Barátod viszonyul Hozzád. Tisztel, becsül téged, képes megvárni mindennek a maga idejét, tudja, hogy a nemi aktus egy magasabb rendű kapcsolódásnak, a szerelemnek csak részösszetevője, ráadásul időrendben nem is első lépése. Vigyázzatok rá.
2021. jún. 3. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!