Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 3-4 hónap után le akar velem feküdni, mit tegyek? Többi lent
Most nem azért ..de a 18 éves tesztoszteronnal telt srácnak is vannak ám "szükségletei." És ez nem kegyetlenség,mindkét félnek tennie kell a kapcsolatban.
És ezt valószínűleg te is tudtad amikor összejöttél vele.
Egy kapcsolat nemcsak abból áll hogy kézefogva sétálgattok. Ha meg nem állsz készen akkor ne vállalj kapcsolatot...ennyi. Szval ne csodálkozz ha tovább áll a srác.
Ráadásul 3-4 hónap után azt se mondhatod hogy nem várt.
3as vagyok:)
"Ha egy lanyt azert szeretek aki akkor arra kepes vagyok rengeteget varni, mivel nem csak egy elmenetlre kell hanem melyebb kapcsolatot akarok ennel."
Az ilyenekből lesznek pedig a papucsok:) Hidd el szereztem már egykis tapaszalatot:D
Az a baj,hogy te úgy értelmezed a kapcsolatot ahol csak fiú küzdjön várjon örökké..,másfelől viszont megfordíthatjuk a dolgot,ha a lány tényleg szereti a fiút akkor tudnia kell hogy neki is vannak igényei egy párkapcsolattól(és ebbe szex is beletartozik többek között).Nem azt mondom hogy 4 hónap után ha nincs semmi az első nap dobja..,de kell szabni igenis egy határt.
Másfelől én azt sokkal álattiasabb viselkedésnek tartom,ha valaki "kiéhezteti" másikat. És ez helyzet ebben az esetben.
21F
Mondd meg neki, hogy te nem időre mész, és egyáltalán nem tudod garantálni a 4 hónapot. Már csak azért is, hogy ne hitegesd.
Aztán majd ő eldönti, hogy ezt így vállalja-e... ha te még nem döntöttél, mert akkor azt mondd meg neki.
Amúgy 15 évesen még kicsit korai lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!