Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le szeretne velem feküdni?
Figyelt kérdés
Most vagyunk egy hónapja együtt a barátnőmmel, és a legutóbbi találkozásunk alkalmával folyton az ölemben ült és kezdte bejárni az erogén zónákat. Sokkal hevesebben csókolt, mint eddig. A kapcsolat elején kijelentette, hogy nem szeretne semmit sem elkapkodni. Én egy hónap után korainak találnám még. Persze nem lennék ellene, ha Ő is szeretné.2016. aug. 2. 20:11
1/12 A kérdező kommentje:
Az még kimaradt, hogy én 18 éves vagyok, Ő pedig 17 éves.
2016. aug. 2. 20:12
2/12 anonim válasza:
Hát nagy valószinűséggel igen. Vagy éppen csak olyan kedvében és azért csinálta.
4/12 anonim válasza:
Szerintem kívánja, csak nem meri mondani, mert a szíve mélyén Ő is tudja hogy korai lenne 1 hónap után.
De utalgatva megkérdezheted Tőle.
5/12 anonim válasza:
De ovatosan kerdezz ra mert ha ugy kerdezel ra akkor lehet hogy a lany azt hiszi hogy te mar akarod csinalni es erolteted vagy valami szoval ovarosan mert felre ertheti a lany
6/12 anonim válasza:
Tutujgatná már a jancsikádat a rba*c.
7/12 anonim válasza:
6-os ettől most miert r..anc??
Teljesen normalis hogy a korában már kívánja őt.
8/12 anonim válasza:
Tuti hogy nagyon kíván téged. Lehet még nem merné, főleg ha netán ez lesz neki az első, de ne azt nézzétek mikor lenne "illő" megtenni. Pláne ha mindketten akarjátok.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Mondtam neki, hogy nem rajtam múlik, hogy mikor legyen az első alkalom. Meg, hogy én is kívánom, de nem is kicsit..
2016. aug. 2. 21:40
10/12 anonim válasza:
Aki már ennyi idősen egy hónap alatt odaadná magát, ahhoz a lányhoz nem feltétlenül tudnék pozitívan hozzáállni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!