Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Le szeretne velem feküdni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le szeretne velem feküdni?

Figyelt kérdés
Most vagyunk egy hónapja együtt a barátnőmmel, és a legutóbbi találkozásunk alkalmával folyton az ölemben ült és kezdte bejárni az erogén zónákat. Sokkal hevesebben csókolt, mint eddig. A kapcsolat elején kijelentette, hogy nem szeretne semmit sem elkapkodni. Én egy hónap után korainak találnám még. Persze nem lennék ellene, ha Ő is szeretné.

2016. aug. 2. 20:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem csak egy hónapja ismerem. Már 3 éve, mindig is nagyon jó volt a kapcsolatunk, csak Mostanra mélyült el szerelembe.

Ha a semmiből építkeznénk, akkor egy hónap alatt biztos nem jutunk el idáig.

Remélem, hogy ezzel megváltoztattam az egy hónapról alkotott véleményed :)

2016. aug. 3. 12:41
 12/12 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ezek alapján teljesen normális, és én ezért nem nevezném ribizlinek...a barátja, ha mással csinálná a pasi mellett, akk már jogos lenne a feltételezés.

Kérdező, szerintem igen, le akar feküdni veled:) Lehet, h még a kapcsolatotok előtt is fantáziálgatott rólad

18/L (same story)

2016. aug. 8. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!