Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak le akart velem feküdni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak le akart velem feküdni?

Figyelt kérdés
1 hónapja randizok egy fiúval, eleinte nehezen nyíltam meg de mostmár kezdtem megszeretni. Két napja voltam nála először és bemutatott az anyjának, nem történt semmi megnéztünk egy filmet, beszélgettünk. Hazakísért de miután hazaért el is köszönt mert fáradt volt. Másnap én írtam neki először és már alig írt vissza, de tudtam a barátaival van ezért annyira nem érdekelt. Ma írt és pár szót beszéltünk, de nem sokat, ezért mondtam neki mondja meg mit akar tőlem és azt válaszolta nem tudja még ő se.

2018. dec. 2. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Ebben és nem látom,, hogy csak szexre menne. Mármint próbalkozott és visszautasított? Akkor azt mondanám igen. De így nincs benne semmi utaló jel, ahogy leírod.

Lehet csak összezavarodott vagy az anyukája mondott vmit vagy ilyesmi.

2018. dec. 2. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Annyira nem jössz be neki.

Inkább ne ringasd a fényes jövőtőkben magadat .

2018. dec. 2. 18:29
 3/3 A kérdező kommentje:
De eddig azt hajtogatta mennyire tetszem neki. Ez ilyen gyorsan változik?
2018. dec. 3. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!